Galatasaray deplasmanda Akhisarspor’u 2-1 mağlup etti

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Akhisarspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi.
Galatasaray, Akhisarspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti ve şampiyonluk yolunda kritik bir adım daha attı.
Spor Toto Süper Lig’in 32. hafta mücadelesinde Galatasaray, deplasmanda Akhisarspor ile karşılaştı. Akhisar Stadyumu’nda oynanan mücadeleyi Galatasaray 2-1’lik skorla kazandı.
Galatasaray’a galibiyeti getiren goller, 15. ve 18. dakikalarda Garry Rodrigues kaydetti. Akhisarspor tek sayısını, 51. dakikada Serdar Aziz’in kendi kalesine attığı golle buldu. Öte yandan Akhisarspor’da Soner Aydoğdu, 33. dakikada, Galatasaray’da ise Gomis 90+2. dakikada kazanılan penaltı atışından faydalanamadı. Bununla birlikte Akhisarspor’da Lukac, 90+1. dakikkulübede kırmızı kart gördü.
Bu sonucun ardından Galatasaray üst üste 4. maçını kazandı, puanını 69 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Akhisarspor ise 36 puanla 14. sırada kaldı.
Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray evinde Yeni Malatyaspor ile karşılaşacakken, Akhisarspor ise deplasmanda Kayserispor’a konuk olacak.
Puan durumu
(69) Galatasaray
(66) Fenerbahçe
(66) Başakşehir
(62) Beşiktaş (1 maç eksik)
Galatasaray’ın kalan maçları
Yeni Malatyaspor
Göztepe (D)
İKİ TAKIMDAN DA ÜÇER DEĞİŞİKLİK
Spor Toto Süper Lig’de Teleset Mobilya Akhisarspor-Galatasaray maçında her iki takım teknik direktörü bir önce oynadıkları maçların ilk 11’lerinde üçer değişiklik yaptı.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim geçen haftaki Beşiktaş derbisinden farklı olarak kart cezalısı Younes Belhanda ile sakatlığı bulunan Mariano Filho’nun yanı sıra Maicon Roque’nin yerine Selçuk İnan, Martin Linnes ve Serdar Aziz’e Teleset Mobilya Akhisarspor maçında şans verdi.
LINNES 5 MAÇ SONRA İLK 11’DE
Sarı-kırmızılı ekipte ligde en son Fenerbahçe maçında ilk 11’de yer alan Linnes, 5 maç sonra ilk 11’de kendisine yer buldu. Selçuk İnan ise 3 müsabakanın ardından Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında ilk 11’de yer aldı. Beşiktaş maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Serdar Aziz de 1 maç sonra tekrar sahaya çıktı.
Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk ise golsüz berabere tamamladıkları Evkur Yeni Malatyaspor maçının ilk 11’inde 3 değişiklik yaptı. Buruk, Galatasaray maçında Aykut Çeviker, Ömer Bayram ve Olcan Adın’ın yerine Abdoulwahid Sissoko, Onur Ayık ve Soner Aydoğdu’yu sahaya sürdü.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Emeklilere özel indirimler ve kampanyalar geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, “PTT AVM’de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde, Türk Hava Yolları’nda, …

Bir yanıt yazın