Sarı Kanarya, Timsah’ı yaraladı:2-1

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Fenerbahçe ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma Fenerbahçe’nin 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.
Spor Toto Süper Lig’de 32. haftasında Fenerbahçe kendi evinde kabuslar gördüğü maçta Bursaspor’u 2-1 yendi, şampiyonluk yarışında çok önemli bir galibiyet aldı.
Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Bursaspor’u 90+1’de attığı golle 2-1 yendi, zirve yarışında altın değerinde 3 puan aldı.
İlk yarısı golsüz sona eren karşılaşmada konuk ekip 69’da Furkan Soyalp’in ceza sahasının dışından müthiş vuruşuyla öne geçti: 0-1.
Golden 2 dakika sonra Moussa Sow, ters kafa vuruşuyla topu kendi ağlarına gönderince skora denge geldi: 1-1.
83’te iki kırmızı kart birden
83’te Titi, Janssen’e yaptığı müdahalenin ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Yedek kulübesinden hakeme itirazlarını sürdüren Kubilay Kanatsızkuş da kırmızı kart gördü. Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er ve yardımcısı itirazdan tribüne gönderildi.
90+1’de Hasan Ali Kaldırım’ın asistinde Fernandao, Fenerbahçe’yi zafere taşıdı: 2-1.
İLK 11’LER
FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Skrtel, Neudstadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Aatıf, Alper, Giuliano Soldado
BURSASPOR: Harun, Aziz Behich, Titi, Ertuğrul, Barış, Shehu, Yusuf, Furkan, Batalla, Badu, Sow

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın