Ak Parti’de Erdoğan-İnce görüşmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP adayı Muharrem İnce’nin görüşmesi sona erdi. AK Partili Elitaş güzel bir sohbet olduğunu belirtirken, görüşme sonrası açıklama yapan İnce de, “Başarılar diledik, sohbet ettik” dedi.

AK Parti Genel Merkezi’nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, çıkışta kısa bir açıklamada bulundu. İnce, yaklaşık 45 dakika süren görüşme sonrası “Sayın Genel Başkan’a ve AK Partiye başarılar diledik, sohbet ettik, dertleştik” dedi. İnce daha sonra soru almadan aracına binerek ayrıldı.

Görüşmede yer alan ve İnce’yi uğurlayan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ise “Sayın Cumhurbaşkanımız’la ile Cumhuriyet Halk Partisi adayı Sayın Muharrem İnce ve Grup Başkanvekili Engin Altay birlikte güzel bir sohbet ettiler. Birbirlerine başarılar dilediler. İkisi de Rizeliymiş, güzel bir sohbet oldu” diye konuştu..

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fransa’nın beslediği kargalar, şimdi gözlerini oyuyor

Terör örgütü PKK destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri, …

Bir yanıt yazın