Başakşehir’in zirve tutkusu Antalya’da sürdü:2-0

Başakşehir, Spor Toto Süper Lig’de 33. haftanın açılış maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşıyor. Turuncu-lacivertliler, 33. haftaya 66 puan ve averajla Fenerbahçe’nin gerisinde üçüncü sırada girdi. Son maçında Gençlerbirliği’ni mağlup ederek ligde kalma yolunda önemli bir avantaj yakalayan Antalyaspor ise 38 puanla 12. sırada haftaya başlıyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı ev sahibi takım 4-1 kazandı.

STAT: Antalya

HAKEM: Ali Palabıyık

SAAT: 20.00

YAYIN: beIN Sports 1

SAKATLAR: Salih, Zeki, Sakıb (Antalyaspor)

CEZALILAR: Charles (Antalyaspor) / İrfan, Arda Turan, Mossoro (Başakşehir)

ANTALYASPOR: Boffin, Nazım, Djourou, Diego, Celustka, Vainqeur, Yekta, Maicon, Jevtovic, Emre, Doukara

YEDEKLER: Ferhat, Ozan, Yusuf, Grando, Harun, Deniz, Musa, Danilo

TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR:  Volkan, Caiçara, Da Costa, Epureanu, Clicy, Emre Belözoğlu, Mahmut, Visca, Bajic, Elia, Adebayor

YEDEKLER: Mert, Attamah, Napoleoni, Mevlüt, Chedjou, Tunay, Kerim Frei, Uğur, Alparslan, Gökhan

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

90′ Hakem Ali Palabıyık maçı bitiren düdüğünü çalıyor. Medipol Başakşehir 2-0’lık skor ile rakibini geçiyor ve 3 puanı hanesine yazdırıyor.

90′ (Antalyaspor)Sağ kanatta kısa pasla topla buluşan Nazim Sangare ceza sahası dışı sağ çaprazdan şutunu kaleye gönderiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
90′ Hakem Ali Palabıyık maçın sonuna en az 4 dakikalık oynanmamış süre ekliyor.
90′ (M.Başakşehir)Medipol Başakşehir üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Mahmut Tekdemir çıkıyor ve yerini Joseph Attamah’a bırakıyor.
88′ (M.Başakşehir)Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Edin Visca ceza sahası içine ortasını yapıyor. Araya giren savunma oyuncuları bu topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
87′ (M.Başakşehir)Hızlı gelişen atakta Emmanuel Adebayor’un pasıyla topla buluşan Edin Visca penaltı noktasının hemen solundan kaleye şutunu çekiyor ancak bu topu kaleci Ruud Boffin son bir müdahale ile kornere gönderiyor.
86′ (Antalyaspor)Antalyaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliğini yapıyor. Milan Jevtovic çıkıyor ve yerini Harun Alpsoy’a bırakıyor.
79′ (Antalyaspor)Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Danilo Campos ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.
77′ (Antalyaspor)Antalyaspor ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Maicon Marques çıkıyor ve yerini Danilo Campos’a bırakıyor.
77′ (M.Başakşehir)Medipol Başakşehir ikinci oyuncu değişikliğini yapıyor. Emre Belözoğlu çıkıyor ve yerini Gökhan İnler’e bırakıyor.
76′ (M.Başakşehir) Golün pasını veren oyuncu Emre Belözoğlu oluyor.
76′ (M.Başakşehir) GOOOLL!! Emre Belözoğlu sol kanatta Yekta Kurtuluş’dan topu kapıyor ve topla birlikte ceza sahası yayı önüne doğru hareketleniyor. Ceza sahası yayı önünden pasını Edin Visca’ya gönderiyor. Edin Visca ceza sahası içi sağ çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Medipol Başakşehir, Edin Visca’nın golüyle skoru 2-0’a taşıyor.
75′ (Antalyaspor) Hızlı gelişen Antalyaspor atağında ceza sahası içinde kısa pasla topla buluşan Deniz Kadah vuruşunu yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.
75′ (M.Başakşehir) Rakibin yaptığı pas hatası sonrasında topla buluşan Emre Belözoğlu ceza sahası içine topla ilerliyor. Kaleyi görüyor ve şutunu çekiyor. Bu top kaleci Ruud Boffin’in kontrolünde kalıyor.
72′ (M.Başakşehir) Medipol Başakşehir ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Rijad Bajic çıkıyor ve yerini Stefano Napoleoni’ye bırakıyor.
71′ (Antalyaspor) Sağ kaanttan gelişen atakta topla ilerleyen Nazim Sangare ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu top kaleci Volkan Babacan’ın kontrolünde kalıyor.
66′ (Antalyaspor) Antalyaspor ilk oyuncu değişikliğini yapıyor. Emre Güral çıkıyor ve yerini Deniz Kadah’a bırakıyor.
66′ (M.Başakşehir) Sol kanattan kazanılan serbest vuruş sonrasında topun başına geçen Emre Belözoğlu ceza sahası içine ortasını yapıyor. Arka direkte bu topa hareketlenen Alexandu Epureanu kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.
64′ (Antalyaspor) Maicon Marques, Mahmut Tekdemir’e sol kanatta yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
62′ (M.Başakşehir) Sol kanatta kısa pasla topla buluşan Eljero Elia ceza sahası dışından kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kaleci Ruud Boffin’in kontrolünde kalıyor.
61′ (M.Başakşehir) Orta alandan atılan kısa pasa hareketlenen Rijad Bajic sağ kanatta ofsaytta kalıyor.
56′ (Antalyaspor) Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen William Vainqueur bu duran topu paslaşarak kullanıyor.
53′ (M.Başakşehir) Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Emre Belözoğlu ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Mahmut Tekdemir kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top kalenin üzerinden dışarı çıkıyor.
52′ (Antalyaspor) Sol kanatta rakibiden kazandığı topla buluşan Ondrej Celustka ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top kalenin üzerinden farklı şekilde dışarı çıkıyor.
51′ (M.Başakşehir) Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Emre Belözoğlu ceza sahası içine ortasını yapıyor. Savunma oyuncularının uzaklaştırmaya çalıştığı topla buluşan Junior Caiçara ceza sahası yayı önünden kaleye şutunu çekiyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
50′ (Antalyaspor) Hızlı kullanılan serbest vuruş sonrasında kısa pasla topla buluşan Emre Güral ceza sahası dışı sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor. Bu top Eljero Elia’dan geri dönüyor.
49′ (M.Başakşehir) Alexandu Epureanu, Souleymane Doukara’yı arkadan yaptığı sert müdahaleyle yerde bırakıyor ve bu hareketi sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.
47′ (Antalyaspor) Sol kanattan Yekta Kurtuluş ceza sahası içine ortasını yapıyor. Savunma oyuncularından seken topu takip eden Johan Djourou penaltı noktasının hemen gerisinden vuruşunu yapıyor. Bu top kalenin hemen yanından dışarı çıkıyor.
47′ (Antalyaspor) Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Yekta Kurtuluş ceza sahası içine ortasını yapıyor. Penaltı noktasının hemen önünde topa hareketlenen Diego Angelo kafa vuruşunu yapıyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.
46′ Hakem Ali Palabıyık ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor. Medipol Başakşehir’li oyuncuların vuruşuyla ikinci yarı başlıyor.
45′ Hakem Ali Palabıyık ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Medipol Başakşehir 1-0’lık skor ile soyunma odasına galip giden taraf oluyor.
40′ (Antalyaspor) Ceza sahası dışı sağ çaprazda savunma oyuncularından seken topla buluşan Yekta Kurtuluş gelişine kaleye şutunu çekmek istiyor ancak bu top direkt olarak taça çıkıyor.
38′ (M.Başakşehir) Orta alanın hemen önünde atılan pasa hareketlenen Rijad Bajic ofsaytta kalıyor.
33′ (Antalyaspor) Orta alandan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Souleymane Doukara sol kanatta topla buluşuyor ve ceza sahası içine topla giriyor. Ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top yan ağlarda kalıyor.
33′ (M.Başakşehir) Orta alandan atılan pasa hareketlenen Rijad Bajic sağ kanatta ofsaytta kalıyor.
30′ (M.Başakşehir) Golün pasını veren oyuncu Eljero Elia oluyor.
30′ (M.Başakşehir) GOOOLL!! Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Eljero Elia ceza sahası içine topla ilerliyor. Altıpasın hemen yanından pasını kale önüne çıkartıyor. Altıpas önünde bu topa hareketlenen Rijad Bajic bekletmeden vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Medipol Başakşehir, Rijad Bajic’in golüyle 1-0 öne geçiyor.
29′ (M.Başakşehir) Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Gael Clichy ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunmadaki oyuncular tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
24′ (M.Başakşehir) Ceza sahası yayı önünden Emre Belözoğlu’nun havalandırdığı topa hareketlenen Emmanuel Adebayor gelişine sol ayağıyla vuruşunu yapıyor ancak bu top farklı şekilde dışarı çıkıyor.
21′ (M.Başakşehir) Ceza sahası dışı sol çaprazda kısa pasla topla buluşan Edin Visca kaleye şutunu çekiyor. Savunma oyuncularından seken bu top kaleci Ruud Boffin’in kontrolünde kalıyor.
19′ (Antalyaspor) Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Nazim Sangare ceza sahası içine ortasını yapıyor. Rakip takımın oyuncularından seken topu arka direkte Milan Jevtovic kontrol ediyor. Altıpasın hemen yanından Milan Jevtovic topu çeviriyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
18′ (Antalyaspor) Paslaşılarak kullanılan korner sonrasında topla buluşan William Vainqueur ceza sahası dışından kaleye şutunu çekiyor ancak bu top savunma oyuncularından geri dönüyor.
18′ (Antalyaspor) Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Yekta Kurtuluş bu duran topu paslaşarak kullanıyor.
17′ (Antalyaspor) Sol kanattan gelişen atakta kısa pasla topla buluşan Milan Jevtovic topla ilerleyip ceza sahası içine kadar topla ilerliyor. Ceza sahası içi sol çaprazdan kaleye şutunu çekiyor ancak bu top açıyı kapatan kaleci Volkan Babacan’a çarpıp kornere gidiyor.
11′ (Antalyaspor) Orta alandan atılan kısa pasa hareketlenen Souleymane Doukara ofsaytta kalıyor.
9′ (Antalyaspor) Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Emre Güral bu duran topu paslaşarak kullanıyor.
8′ (Antalyaspor) Hızlı gelişen atakta ceza sahası içinde kısa pasla topla buluşan Milan Jevtovic kaleye şutunu çekiyor ancak araya giren Manuel Da Costa bu topu kornere gönderiyor.
8′ (M.Başakşehir) Sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Emmanuel Adebayor ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
3′ (Antalyaspor) Sol kanattan gelişen atakta topla buluşan Emre Güral ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu top tehlikeli bölgeden uzaklaştırılıyor.
1′ Hakem Ali Palabıyık düdüğünü çalıyor. Maç ev sahibi Antalyaspor’lu futbolcularının vuruşuyla başlıyor.

 

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Galatasaray’da Muslera ile anlaşma sağlanamadı

Galatasaray, tecrübeli kaleci Fernando Muslera’nın sözleşmesini uzatmak için çalışmalarını sürdürürken bir süredir devam eden görüşmelerden …

Bir yanıt yazın