Bakanlar Kurulu sonrası flaş Flistin ve af açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün tarihe kanlı pazartesi olarak geçecektir. Müslümanlar ve İslam ülkeleri bakımından kara bir pazartesi olarak tarihe geçecektir.” diye konuştu.

Öte yandan Bozdağ, af konusuyla ilgili olarak, “Hükümetimizin gündeminde af söz konusu değildir.” dedi.  Başbakan Yardımcısı Bozdağ: “Bugün tarihe “Kanlı Pazartesi” olarak geçecektir” diyen Başbakan Yardımcısı Bozdağ’ın konuşmasından satır başları:

-Bugünkü olaylar artık göstermiştir ki artık Filistinlilerin kanında ABD’nin de eli vardır.

-Kudüs bağımsız Filistin’in başkentidir. İsrail’in elinde Filistinlilerin kanı olduğuunu hepimiz biliyoruz, ABD’nin de eline Filistinlilerin kanı bulaşmıştır.

-Türkiye’nin çabası yetmedi. BMGK derhal harekete geçmelidir. İslam ülkeri de atıaln bu haksız adfım karşısında birlikte hareket etmelidir. Bazıların göstermelik tavrı kabul edilemez.

-Kudüs konusunu oldu bittilerle halldeceklerini düşünenler büyük yanılgıdadır. Elinde sonunda terörist İsrail devleti ve ABD Kudüs’ü terk etmek zorunda kalacaklardır.

-BM’nin terörist İsrail devletine derhal dur demesi şarttır. Aksi taktirde katliam artacaktır. Umarız ki bu uyarılarımzı BMGK dikkate alır ve bu konuda seyirci kalmak yerine bir adım atarlar.

-ABD bölgede devam eden barış sürecini attığı bu adımla yok etti. Bölgedeki huzursuzluğun artmasına neden oldu. Filistinliler barışçıl bir gösteri yapıyor ama İsrail askerleri gerçek mermiler ile ateş ediyor. Dünyanın neresinde barış gösterisi yapanların üzerine gerçek mermiler ile ateş ederler. Şehitlerin sayısının ve yaralıların sayısının artacağından endişe ediyoruz.

-ABD bölgede arabuluculuk görevini kaybetmiştir.

MHP ayrı bir parti AK Parti ayrı. Her parti kendi görüşünü dile getirmekte serbestir. Hükümetimizin gündeminde af söz konusu değildir.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP İl Başkanı Kanlı: Karalar, CHP’li kardeşlerimizin de kardeşi olamaz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Zeydan Karalar’ın toplumda …

Bir yanıt yazın