Bursa’da vahşet! Gözü dönmüş baba, öz babasını, eşini ve 2 çocuğunu öldürdü

Bursa’da psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kişi öz babasını, eşini ve 2 çocuğunu öldürüp jandarmaya teslim oldu..
Akıllara durgunluk veren olay Mudanya ilçesi Evciler köyünde yaşandı. İddiaya göre uzun süredir işsiz olan ve psikolojik problemleri olduğu öğrenilen Hamza S. (45) Mudanya’da bir lisede okuyan oğlu S.S. (15) ve kızı Ü.S.(18)’yi de yanına alarak karısı Havva S. (40)’inde kaldığı babası Hasan S. (70)’in Evciler köyündeki evine gitti. Birlikte iftar yaptıktan sonra bilinmeyen bir sebeple cinnet getiren Hamza S. yanındaki tabancayla evin içerisinde ateş etmeye başladı.
Babası Hasan, eşi Havva ve çocukları Rümeysa ve Süleyman Sakin’i tabancayla vurarak öldüren Hamza Sakin’in (42) jandarmadaki sorgusu sürüyor. Hamza Sakin’in katliam sırasında kaçmaya çalışan eşi Havva’yı evin önündeki sığındığı sundurmada vurduğu, ardından da bıçağı boynuna saplayıp öldürdüğü belirtildi. Katil zanlısının olayın ardından “Görevimi yaptım, huzuruluyum” dediği öğrenildi.
4 kişi olay yerinde hayatlarını kaybederken, cinnet getiren eş jandarmaya giderek teslim oldu.
Komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri eve girdiklerinde korkunç manzara ile karşılaştı. 112 Sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından 4 kişinin de hayatlarını kaybettikleri belirlendi. Olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından baba, eş ve 2 çocuğun cenazeleri otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.
PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORMUŞ
Köyde yaşayan Sakin ailesinin yakınları, Hamza Sakin’in psikolojik rahatsızlığı nedeniyle ilaç tedavisi gördüğü ve çalışmadığını söyledi. Sakin’in eşi Havva Sakin’in ise birkaç gün önce, sebze ihtiyaçlarını karşılamak için köye geldiği belirtildi.
KOLU KIRILAN ANNESİ HASTANEDEYMİŞ
Hamza Sakin’in annesinin ise düşüp kolunu kırdığı için Karacabey Devlet Hastanesi’nde tedavi gördüğü bildirildi. Hamza Sakin’in yakını, “Allah’tan o da evde yoktu. Yoksa 5 cenaze çıkacaktı” dedi. Hamza Sakin’in jandarmadaki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Emeklilere özel indirimler ve kampanyalar geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, “PTT AVM’de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde, Türk Hava Yolları’nda, …

Bir yanıt yazın