Türk Lirasıne ve ekonomisine Haçlı müdahalesi!

Bu gece itibariyle yüklü miktarda döviz piyasadan çekildi. Dolar şu an itibariyle 5 TL’ye doğru tırmandırılıyor..
Türkiye’de çok yoğun döviz alım talebi ve yoğun yurtdışı kaynaklı döviz alımı yapılarak ekonomik operasyon bombardımanı başlatıldı. Sahur vakti dahi dolar yükseltiliyor olması müdahalenin boyutunu gösteriyor..
Uzmanların bildirdiğine göre, gece yarısı başlatılan döviz operasyonun sabah itibariyle milleti döviz artışı ile vurmaya ve sarsmaya çalışan küresel soyguncuların sosyal medaya da felaket senaryoları patlatacaklarını iddia ediyorlar..
“Ülkesini seven her vatandaş bu tuzağa kanıp gaza gelmeden sakince 24 Haziranı beklemeli ve cevabını vermelidir.” diyen uzmanlar, “Abdülhamid Han’ıda aynı tuzaklarla indirdiler ve 10 yılda imparatorluk kaybedildi. O dönemi bilenler oynanan oyunların aynı olduğunu anlarlar. Necip milletimiz 15 Temmuzda sokakta verdiği cevabı ekonomide de verecektir.24 Haziranda da sandıkta gereğini yapacaktır.”diye konuştular..
İngiliz Bloomberg Tv.’nu dagece yarısı başlatılan operasyon ile ilgili olarak yaptığı yayında “Doların yükselişindeki temel faktör Türkiye ekonomisinin kötü olması değil. Yabancı yatırımcıların Türkiye siyasetinde Erdoğan’ı istememesi.” Görüşüne yer verdi..
Bu döviz operasyonu seçim öncesi Rusya’da Putin’e de yapıldığını dile getiren Uzmanlar, Putin’in oyu %60’dan %74’e çıktığını öne sürerek, “ Ruslar oyunu gördü. Ona göre oy verdi. Aynı tuzağı necip Türk Milletinin de görmesi ve bütün alışverişini Türk Lirasına göre yapması gerekmektedir. Sosyal medya ve şehir efsanesinin propagandalarına aldırış edilmemeli” dediler..

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP İl Başkanı Kanlı: Karalar, CHP’li kardeşlerimizin de kardeşi olamaz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Zeydan Karalar’ın toplumda …

Bir yanıt yazın