Bakırköy’de TIR dehşeti!

Bakırköy sahil yolu Hava Harp Okulu önünde alt geçide çarpan TIR devrildi. Devrilirken başka bir otomobili de duvara sıkıştıran TIR trafiği birbirine kattı.
Bakırköy sahil yolundaki Hava Harp Okulu önündeki altgeçide çarpan TIR yan devrildi. Devrildiği sırada başka bir aracın daha altgeçitte sıkışmasına neden olan tır çekici yardımıyla kaldırılırken, trafikte yoğunluk yaşandı.
Olay, saat 16.30 sıralarında Bakırköy Sahil yolu Havalimanı istikametinde Hava Harp Okulu önünde bulunan alt geçitte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 HS 2161 plakalı tır alt geçitten geçiş yaptığı sırada taşıdığı boş konteyner geçide takıldı. Çarpma etkisiyle devrilmeye başlayan TIR bu sırada seyir halinde olan 34 PL 9350 plakalı aracı sıkıştırdı. TIR sürücüsü araç içerisinde sıkışırken olayı gören vatandaşlar durumu sağlık, polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi.
TIR çekiciyle geçidin altından çıkartıldı
Yan yatan TIR içerisinde sıkışan şoför itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri olası bir olumsuzluğa karşı olay yerini güvenlik şeridi çekerek güvenlik önlemi aldı. Alt geçidin altından çekici yardımıyla çıkartılan TIR’ın mazot ve yağı yola döküldü. Belediye ekiplerinin kumlama çalışması yaptığı kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Kazanın olduğu istikamette trafik uzun kuyruklar oluştu. Trafik uzun bir süre tek şeritten sağlanırken TIR’ın kaldırılması sonucu trafik normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye, dijital göçebelik için ideal bir ülke

Fransa merkezli Euronews, dijital göçebeler için İstanbul, Dalaman ve İzmir önerisinde bulundu. Üç lokasyonun barındırdığı …

Bir yanıt yazın