Mafya lideri olmak istedi rezil oldu!

İstanbul’ da, mafya ele başlığına soyunan bir uyuşturucu satıcısının reklam çalışması tutmayınca, kendisini adamlarına ihbar ettirdiği ortaya çıktı. Bir süre önce İstanbul polisi tarafından yakalanıp cezaevine konan ve sahte kabadayı olarak bilinen Çerkez Cengiz’in yöntemine benzer yöntem deneyen İbrahim Ersönmez isimli sabıkalı uyuşturucu satıcısının adresinde ise 5 kilo 200 gram tutarında gerçek eroin ele geçirildi.
İstanbul Narkotik polisi, aldığı bir ihbarın ardından yaptığı çalışmalar sonrasında, beş gün önce Kağıthane’de 27 Mayıs Çarşamba günü bir eve operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda eve çilingir aracılığıyla giren ekipler, kimsenin bulunmadığı evde yaptığı aramalarda bir bazanın içerisindeki naylon çantada 9 paket içerisinde 5 kilo 200 gram eroin ile bir hassas terazi buldu.
Evin sokak satıcılarına toptan uyuşturucu satışı yapan bir uyuşturucu şebekesi tarafından kiralandığını belirleyen polis, uyuşturucunun sahibi olarak operasyon düzenlediği şebekenin K.A, R.G, S.G, ve R.D isimli mensuplarıyla İbrahim Ersönmez isimli elebaşını adreslerinde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan soruşturmada, ihbarla basıldığı öğrenilen evde ele geçen uyuşturucuyla ilgili olarak gözaltına alınan ve İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube’de sorguya alınan şebeke elebaşı İbrahim Ersönmez’in Youtube’da kendisiyle ilgili video hazırlatıp yayınladığı tespit edildi.
Emniyet ifadesinde susma hakkını kullanan ve uyuşturucu satıcılığı ile sahte evrak tanziminden sabıkası bulunan Ersönmez’in Şubat 2016 da hazırlatıp sosyal medya ve Youtube ‘da yayına koyduğu müzik eşliğindeki videoda, kendisini 13 yaşında cinayet işleyip yıllarca cezaevinde kalmış, ardından yeraltı dünyasına girmiş, İstanbul’un eğlence alemini haraca bağlayıp, Türkiye’nin en önemli çek senet tahsilatçısı olmuş, bir “yeraltı mafyacısı” olarak tanımladığı görülürken, polisin yaptığı araştırmada kendisinin değil bir cinayet, yaralama olayı bile bulunmayan, haraç ve çek senet tahsilat bir yana sahte belge ve dolandırıcılıktan sabıkalı bir uyuşturucu satıcısı olduğu belirlendi.
Yapılan soruşturmada, sosyal medyada yayınladığı reklam faaliyetinden beklenen ilgiyi bulamayan “yeraltı mafyacısı Ersönmez”in bu sefer ikinci yöntem olan kendini tutuklatma yöntemini denediği öğrenildi. Kullandığı yöntem ise bir süre önce benzer yöntemle cezaevine giren sahte kabadayı Çerkez Ethem’i akıllara getirdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

ABD’ye şok misilleme! İncirlik’e F-16 filosu konuşlandırılacak

Adana’daki İncirlik Üssü, Ana Jet Üs Komutanlığı’na dönüştürüldü. Milli Savunma Bakanlığı, kararın Hava Kuvvetleri’nin ihtiyacı …

Bir yanıt yazın