TBMM Başkanı Kahraman: Milli menfaatler noktasında biz biriz

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’yü makamında ziyaret etti
Ziyaret esnasında ev sahibi olarak konuşan Başkan Sözlü, “Adana’da refah toplumunu inşa etmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. siyasi rekabet noktasında herkes daha iyisini yapmak istiyor ancak önemli olan bu rekabetin huzur iklimini bozmaması” dedi
“GÜÇLÜ BELEDIYELER GÜÇLÜ TÜRKİYENİN TEMİNATI”
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman’ı makamında ağırladı. Bir dizi ziyaretlerde bulunmak ve görüşmeler yapmak üzere Adana’ya gelen TBMM Başkanı Kahraman, ziyaret ettiği Adana Büyükşehir Belediyesi’nde belediyelerin bütünleştiririz kurumlar olduğunu ve güçlü belediyelerin güçlü Türkiye’nin teminatı olduğunu ifade etti.
“MILLI MENFAATLER NOKTASINDA BİRİZ”
Siyasi partilerin bir elin parmakları olduğunu aktaran Kahraman, “Siyasi partilerin isimleri farklı olabilir ama milli menfaatler noktasında elhamdülillah bütünüz.15 Temmuz gecesi tüm siyasi partiler birdi. Yeri geldiğinde bütünlüğümüzü hissediyoruz, demokrasi tecrübesi geliştikte bu yerleşecektir” dedi.
BAŞKAN SÖZLÜ’DEN KAHRAMAN’A BOZKURT HEDİYESİ
Türkiye’nin gelişmesini Dünya ülkelerinin istemediğini vurgulayan Kahraman, “Gelişmemizin önünü kesmek isteyenler var, bir haçlı duvarı var ve biz bu duvarı birlikte aşacağız. Şahsınız nezdinde Adana Büyükşehir Belediyesi’ne nice hizmetler diliyorum” dedi. Başkan Sözlü de TBMM Başkanı’na Adana’da ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduğunu söyleyerek siyasi rekabet noktasında herkesin daha iyisini yapmak istediğini ancak önemli olanın bu rekabetin huzur iklimini bozmaması olduğunu aktardı.
Ziyaret sonunda Meclis Başkanı Kahraman Başkan Sözlü’ye ismine yazılı bir tabak hediye ederken Başkan Sözlü de Kahraman’a Bozkurt heykeli ve dokuma kilim hediye etti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP Hatay’da sliniyor mu? Optimar’a göre Lütfü Savaş 10 puan fark yedi

Tüm tepkilere rağmen CHP’nin Hatay’da yeniden aday gösterdiği Lütfü Savaş, son ankette AK Parti adayının …

Bir yanıt yazın