Adanalının güneşe olan isyanı yeni icatlar getiriyor

Adana’daki aşırı sıcaklar güneşe olan düşmanlığı arttırıyor. Geçmiş yıllarda fazla sıcaklık saçan güneşe ateş açan 2 Adanalıdan sonra bu kez de bir mucit motorsikletine içi su dolu küvet yerleştirerek, güneşe tepkisini ortaya koydu.

Adana’da sıcaklardan bunalan iki kardeşin kullandıkları motosikletin yanına küvet monte edip içini su doldurup yolculuk etmesi kameraya böyle yansıdı. Görenleri hayrete düşüren bu görüntülere bakıp kahkaha tufanı koparanlar sosyal medya fenomeni oldular. Güneş ile hiç barışık olmayan Adanalıların eylemlerine bir yenisi eklenince güneşin çok öfkeleneceğine benziyor.

Öte yandan Adana’da dün termometreler 45 dereceyi gösterdi. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklardan korunmak için parklara gelen vatandaşlar ağaç altlarında uyudu, çeşmelerde boş yer kalmadı. Sıcaklıklardan hayvanlar da nasibini aldı.

Parkta serinlemeye çalışan bazı vatandaşlar, “Havalar çok sıcak, Adana yanıyor. Keşke Adana sıcak bir şehir olmasaydı, daha serin bir yerde yaşasaydık” dediler.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP İl Başkanı Kanlı: Karalar, CHP’li kardeşlerimizin de kardeşi olamaz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Zeydan Karalar’ın toplumda …

Bir yanıt yazın