7 terörist daha öldürüldü

Irak’ın kuzeyindeki Zap ile Hakkari sınır bölgelerine yönelik hava harekatında bölücü terör örgütü mensubu 7 terörist etkisiz hale getirildi. Öte yandan hava saldırılarında toplantı halindeki PKK’nın lider düzeyindeki yöneticilerinin öldürüldüğü iddia ediliyor…

Irak’ın kuzeyindeki Zap ile Hakkari sınır bölgelerine yönelik hava harekatında 7 bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği bildirildi.
Genelkurmay Başkanlığının resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki Zap ve Hakkari’nin sınır bölgelerine yönelik hava harekatı düzenlendiği belirtildi.Açıklamada, harekatlar neticesinde 7 teröristin etkisiz hale getirildiği kaydedildi.
Öte yandanTSK’nın Kuzey Irak’a düzenlemiş olduğu hava saldırısında toplantı halindeki lider kadrosunda aralarında bulunduğu birçok hainin öldürüldüğü iddia ediliyor. İddiaya göre, öldürülenler arasında bayık ile Karayılan’ın da bulunduğu, gerekli açıklamaların yapılacağı iddia ediliyor.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Rusya’daki hain kanlı saldırıyı talimatlı terör örgütü DAEŞ üstlendi

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Moskova’daki terör saldırısına ilişkin açıklama geldi. …

Bir yanıt yazın