Mahir Ünal: sonuçlar ülkemize hayırlı olsun

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklamalarda bulunuyor. AK Parti Sözcüsü Ünal açıklamasında, “AK Parti hükümeti iktidar olmanın sorumluluğuyla davranmakta ve kullanılan tüm oylar AK Parti hükümetinin teminatı altındadır. Türkiye bir hukuk devleti ve Türkiye’nin kurumlarının meşruiyetini sorgulamak, bunlar üzerinden oluşturulacak bir şaibe ve itibarsızlaştırma, her şeyden önce bizim birliğimize, beraberliğimize zarar verecek hususlardır.” dedi.
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal’ın açıklamalarından satır başları şöyle;
Bugün Türkiye bir demokrasi şöleni yaşadı. İçişleri bakanlığımızın yaptığı açıklamaya göre son dönemleri en güvenli seçimlerinden birini yaşadık.
Seçim sonuçları hiçbir şüpheye mahal olmaksızın açıklanıyor. Son dönemlerin en güvenli seçimi yaşadık. Ülkemize, milletimize hayırlı olsun.
Her sandığın başında siyasi partilerin müşahitleri varken şu an itibariyle bütün siyasi partiler sonuçları beraberce takip ediyorlar.
Sadece kendi oylarımızın değil, diğer partilerin oylarının güvenliği de bizim namusumuzdur.
Özellikle Anadolu Ajansının, milli ajansımızın hedefe konularak tehdit edilmesi kabul edilebilir bir şey değil.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP İl Başkanı Kanlı: Karalar, CHP’li kardeşlerimizin de kardeşi olamaz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Zeydan Karalar’ın toplumda …

Bir yanıt yazın