Boğzdağ’dan flaş “bedelli askerlik” ile “af” açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ katıldığı bir televizyon programında, ” Bedelli konusunda Ekim’den sonra gündeme gelecektir.” dedi…
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin soruları cevaplandırdı. Bozdağ bedelli askerlikle ilgili gelen soru üzerine “Takvimini tam söyleme imkanı yok ama genel işleyişle alakalı bir yorum yapabilirim Cumhurbaşkanı ve vekillerimizin yemin ederek göreve başlaması lazım Parlamento 1 Ekim’e kadar ara verecek sonuçta Bedelli konusunda Ekim’den sonra gündeme gelecektir. Bedelli KHK ile alınacak bir karara değil Meclis açıldıktan sonra bu konuda gereği yapılacaktır bu bizim de milletimize taahhüdümüzdür bu konu bu yıl içinde hallolacaktır” ifadelerini kullandı..
“OHAL Ne zaman kalkacak ” şeklindeki soruya da Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ şu cevabı verdi:;
OHAL KALKACAK MI?
Bunun taahhüdünü Genel seçimden önce verdik süresi dolduğunda kendiliğinden kalkar. 19 Temmuz’da ki bunun tarihi Şu anda bu konu henüz konuşulmuş değil ancak bu konu konuşulacaktır Ancak irade çok bu da OHAL’in kaldırılması ancak zaman konusunda herhangi bir karar alınmış değil…
GENEL AF AÇIKLAMASI
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ kendisine yöneltilen af konusu için de ,”Af şu anda gündemimiz de yok.” açıklamasında bulundu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP İl Başkanı Kanlı: Karalar, CHP’li kardeşlerimizin de kardeşi olamaz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Zeydan Karalar’ın toplumda …

Bir yanıt yazın