Caniler! Körpecik Leyla’dan ne istediniz?

Ağrı’da, ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir, köyde ölü bulundu.
Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü Ağrı’da kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’den acı haber geldi. Leyla Aydemir’in cansız bedeni Ağrı’nın Bezirhane Köyü’nde bulundu. Acı haber, herkesi yasa boğdu
Ağrı’da, 18 gün önce, Ramazan Bayramı’nın 1’inci günü kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’den acı haber geldi. Ailesiyle bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in cansız bedeni Ağrı’nın Bezirhane Köyü’nde bulundu.
Jandarma, AFAD, UMKE, Kızılay ve arama kurtarma ekipleri, günlerce metruk binalarda, tarlalarda ve sazlıklarda Leyla’yı aradı. Bakılan yerlerin üzerinden defalarca geçildi. Köyde başlatılan çalışmalar köy dışına kadar taştı.
İçişleri Bakanlığı tarafından kurulan özel ekip, Leyla’yı aramak için seferber oldu. Sadece görevliler değil, çalışmalara Batman’dan gelen 5 kişilik gönüllü avcı ekibi de katıldı. Dere yataklarında ipucu aradılar. Bugün ise minik Leyla’dan acı haber geldi.
Öte yandan, Leyla’nın cansız bedeni kaybolduğu köyün 3 kilometre uzağında bulundu.Leyla’nın Dedesi, torununun bulunması için 300 bin lira ödül koymuştu. Cumhuriyet Savcılığı da Leyla’nın 5 halasının ifadelerine başvurmuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’dan gecenin özeti: Danışıklı şovumuzu yaptık bitti!

İran’ın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği, İran’ın İsrail’e saldırısıyla ilgili, “Bu iş şu an sonuçlandı …

Bir yanıt yazın