AK Parti’nin Grup Başkanı Naci Bostancı oldu

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı oldu. Mustafa Şentop’un Meclis Başkanvekili olacağı ifade ediliyor. Mehmet Emin Akbaşoğlu da AK Parti Grup Başkanvekili olacak.

AK Parti’de Meclis pozisyonları şekilleniyor. AK Partili Naci Bostancı 27. dönemde AK Parti Grup Başkanı olacak. Grup Başkanvekili ise Mehmet Emin Akbaşoğlu, Bülent Turan, Mehmet Muş, Özlem Zengin, Cahit Özkan olacak. Mustafa Şentop ise Meclis Başkanvekili görevini üstlenecek.

YENİ YÖNETİM ŞEKİLLENİYOR

Parti Meclis’teki yeni yönetim şekillenmeye başladı. Geçtiğimiz dönemde AK Parti Grup Başkanvekili olan Mustafa Şentop, yeni dönemde Meclis Başkanvekili olarak görevlendirildi. Naci Bostancı, yeni dönemde AK Parti Grup Başkanı olacak

İŞTE YENİ GRUP BAŞKANVEKİLLERİ

AK Parti’de Grup Başkanvekili görevini ise, Mehmet Emin Akbaşoğlu, Özlem Zengin, Cahit Özkan, Mehmet Muş ve Bülent Turan üstlenecek. Turan 26. Dönemde de grup başkanvekili görevini yürütmüştü.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Işıkhan: CHP’li belediyeler iflas bayrağını çekmiş durumda

Keçiören’de konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SGK’ya en borçlu 5 belediyenin tamamının …

Bir yanıt yazın