Köşk’teki rant kavgası ölümle bitti!

Kılınç’ın kuzeni Sebahattin Kılınç, geçirdiği kalp krizi sonucu tedavi gördüğü Aydın Devlet Hastanesinde yaşamını yitirdi.
Aydın Köşk’te AK Partili Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç‘ın yakınları ile siyasi yoldaşları arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralanmış ve olaya tanıklık eden kuzeni Sebahattin Kılınç kalp krizi geçirmişti. Geçirdiği kalp krizinin ardından Aydın Devlet Hastanesinde tedaviye alınan Kılınç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 2 çocuk babası olan 42 yaşındaki Kılınç’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Köşk Çarşı Mahallesi Fatih Camisi’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Baklaköy Mezarlığı’nda defnedilecek.
Kriz sonrası kalp krizi sonrası Aydın Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Hastanede yaşamını yitiren Sebahattin Kılınç, ikindi namazına müteakip Köşk Çarşı Mahallesi Fatih Camisi’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Baklaköy Mezarlığı’nda defnedilecek
OLAY NASIL OLDU?
Olay, dün Köşk Çevreyolu’nda Mehmet Kahraman’a ait deve ahırında saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Mehmet Kahraman (45) ile birlikte ahırın bahçesinde alkol alan Tayfun Boyan arasında önce sözlü kavga başladı. Boyan (38), olay yerinden ayrılıp bir süre sonra Bülent Tultak (40) ile birlikte geri döndü. Aralarında alacak verecek sorunu olan zanlıların kavgası büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü.Silahlı kavgada, Başkan Rıfat Kadri Kılınç’ın kız kardeşinin kocası Mehmet Kahraman bacağından, eşi Kılınç‘ın sekreteri olan siyasi yoldaşı Tayfun Boyan da kolundan vuruldu.
Kahraman ve Boyan’ı vuran kişinin Kılınç‘ın yakın siyasi çalışma arkadaşı ve uzun süre belediye halı sahası ile çay bahçesini işleten Bülent Tultak olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen Başkan Kılınç‘ın amcaoğlu Sabahattin Kılınç, tanıklık ettiği olaylar sonrası kalp krizi geçirdi. Yaralılar ile kalp krizi geçiren Kılınç hastaneye kaldırıldı. Yaralılar Kahraman ve Boyan’ın sağlık durumunun iyi olduğu, kalp krizi geçiren Sebahattin Kılınç’ın ise hayatını kaybettiği öğrenildi.
Evli ve 2 çocuk babası olan Kılınç’ın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Köşk Çarşı Mahallesi Fatih Camisi’nde kılınacak cenaze namazı sonrası Baklaköy Mezarlığı’nda defnedilecek.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Rusya’daki hain kanlı saldırıyı talimatlı terör örgütü DAEŞ üstlendi

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Moskova’daki terör saldırısına ilişkin açıklama geldi. …

Bir yanıt yazın