MHP’li Bülent Avşar’dan af açıklaması!

MHP’li Bülent Avşar, af konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Avşar, “Af çıkarılmalıdır, Türkiye önemli ve birikmiş bir sorununu bertaraf etmelidir. Biz MHP olarak bu affın yapılmasının ihtiyaç olduğunu ifade ediyoruz. Bu affı bazıları farklı noktalara çekmeye çalışmakta. Bu affın kişi veya gruplarla hiçbir alakası yok. Af talebimiz devam edecektir. Bu konu hakkında kararlıyız” dedi.
MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, af konusunda çok önemli bir beklenti olduğunu vurguladı. Avşar, “Bizim af çıkarılması konusunda malum bir girişimimiz var. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, bunu gündeme getirmişti. Bu konuda da beklenti var. Ayrıca ihtiyaç var. Teröristler, çocuk istismarcıları, tecavüzcüler, kadın katilleri hariç olmak üzere kader kurbanlarına af çıkarılmasıyla ilgili kararlılığımız sürüyor. Bildiğiniz üzere, af çıkarılmasıyla ilgili vaat ve sözümüzü seçim beyannamemize de almıştık” ifadelerini kullandı.
“AF TOPLUMSAL BİR İHTİYAÇTIR”
MHP’nin af konusunda geri adım atmayacağını belirten Avşar şunları söyledi: “Bu duruşumuzdan geri adımımız düşünülemez. Bizim aftan vazgeçtiğimize yönelik hiçbir ima, yorum veya açıklamamız olmadı, olmayacaktır. Af konusu sosyal ve toplumsal bir ihtiyaçtır. Af çıkarılmalıdır, Türkiye önemli ve birikmiş bir sorununu bertaraf etmelidir. Biz MHP olarak bu affın yapılmasının ihtiyaç olduğunu ifade ediyoruz. Bu affı bazıları farklı noktalara çekmeye çalışmakta. Bu affın kişi veya gruplarla hiçbir alakası yok. Af talebimiz devam edecektir. Bu konu hakkında kararlıyız.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

İran’dan düzmece İsrail görseli, “Yapay Sürü İHA”yla saldırıyı çizdiler

Resmedilen bir İsrail şehrinin, İHA’lar tarafından saldırıya uğratılma anları resmedildi. Orta Doğu, İsrail’in Şam saldırısının …

Bir yanıt yazın