Liderlerin ayak üstü sohbetinde renkli anlar yaşandı

NATO Zirvesi’ne katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüştü.
Liderlerin ayak üstü sohbetinde renkli anlar yaşandı. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump, NATO Zirvesi’nde liderlerin baş başa görüşmeleri için ayrılan bölümde de bir süre sohbet etti.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, NATO Zirvesi için Brüksel’e gitti. Erdoğan’ın hatıra fotoğrafı sırasında ABD Başkanı Donald Trump ve İngiltere Başbakanı Theresa May’in yanında olması dikkat çekti.
Başkan Erdoğan, 29 ülke liderinin katılımıyla başlayan NATO Zirvesi’nde yer almak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’deki programa katıldı. Brüksel Havalimanı Askeri Terminal’inden NATO’nun yeni karargahına gelişinde Erdoğan’a, makam aracında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu eşlik etti.
HULUSİ AKAR DA EŞLİK ETTİ
Başkan Erdoğan ve Çavuşoğlu’na, NATO’ya üye ülkelerin devlet başkanlarının karargaha giriş yaptığı bölümde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da katıldı.
Erdoğan, karargaha girişinde Türk ve yabancı basın mensuplarını selamladı.
– Erdoğan, yeni karargahtaki Türkiye temsilciliğini açtı
Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO’nun yeni karargahında, Türkiye’nin NATO Nezdindeki Daimi Temsilciliği’nin resmi açılışını yaptı.
Erdoğan, açılış kurdelesini Çavuşoğlu ve Akar ile birlikte kesti, ardından delegasyon görevli personelle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Başkan Erdoğan ve beraberindeki heyet, daha sonra Diplomat Restaurant’ta, devlet ve hükümet başkanları onuruna verilen resepsiyona katıldı.
DÜNYA LİDERLERİYLE YAN YANA DURDU
Erdoğan’ın hatıra fotoğrafı sırasında ABD Başkanı Donald Trump ve İngiltere Başbakanı Theresa May’in yanında olması dikkat çekti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Vahşi terör saldırısı ile sarsılan Rusya’da ölü sayısı 143’e çıktı

Moskova’da Crocus Belediye Binası’nda yer alan konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölü sayısı 143’e çıkarken …

Bir yanıt yazın