Dünya ortalığı karıştıran bu gizli kaydı konuşuyor

Porno yıldızı Stormy Daniels’la başı dertten kurtulmayan ABD Başkanı Donald Trump’ın, bu kez bir başka Playboy modeline ödeme yaptığı ortaya çıktı.
Model Karen McDougal’a verilecek paranın konuşulduğu görüşmenin Trump’ın eski avukatı Michael Cohen tarafından gizlice kaydedildiğinin patlamasıyla, ABD lideri bir Twitter mesajı paylaştı.
“İyi haber, sizin sevgili başkanınız yanlış bir şey yapmadı” diyen Trump, avukatının kayıtlarının yasa dışı olabileceğini ve FBI’ın Cohen’in ofisine yaptığı baskının anlaşılmaz olduğunu savundu.
Söz konusu ödemenin tarihi, 2016 yılındaki seçimlerin iki ay öncesine rastlıyor.Bant kaydı, Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI) bu yılın başlarında Cohen’in ofisine yaptığı baskında ele geçirildi.New York Times gazetesine göre, iki dakikalık kayıtta Trump ve Cohen Başkan’la ilişkisi olduğunu söyleyen McDougal’a susması için yapılacak ödemeyi konuşuyor.
Bu ilişkinin Trump’ın küçük oğlunun doğumundan hemen sonra başladığı öne sürülüyor.Trump’ın eski avukatı Cohen hakkında ise halihazırda vergi yolsuzluğu ve seçim yasalarını ihlal suçlamasıyla soruşturma yürütülmekteNew York Times, Trump’ın avukatı eski New York belediye başkanı Rudy Giuliani’nin bant kaydını doğruladığını aktarıyor.
Ancak Giuliani McDougal’a herhangi bir para gönderilmediğini ve Trump’ın yanlış bir şey yapmadığını savundu. Trump’ın avukatları daha önce Başkan’ın McDougal’la ilişkisini yalanlamışlardı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Vahşi terör saldırısı ile sarsılan Rusya’da ölü sayısı 143’e çıktı

Moskova’da Crocus Belediye Binası’nda yer alan konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölü sayısı 143’e çıkarken …

Bir yanıt yazın