NATO ülkesi Türkiye’yi kimse tehdit edemez

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, “ABD yönetiminin açıklamalarının, bir NATO müttefiki olan ülkemize yönelik kullanılan tehditkar dilin kabul edilmesi mümkün değildir.” ifadesini kullandı.
Kalın, ABD Başkanı Donald Trump’ın, Papaz Brunson’ın serbest bırakılmaması halinde “Türkiye’ye yaptırım uygulayacağı” şeklindeki tehdidine ilişkin yazılı açıklama yaptı. ABD yönetiminin açıklamalarının bir NATO müttefiki olan Türkiye’ye yönelik kullanılan tehditkar dilin kabul edilmesinin mümkün olmadığına dikkati çeken Kalın, şunları kaydetti: “FETÖ konusunda bugüne kadar hiçbir adım atmayan Amerika Birleşik Devletleri yönetimi, bağımsız Türk yargısının yetki alanında olan bir hususu bahane ederek Türkiye’ye karşı tehditler savurarak netice alamayacağını bilmelidir.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’li Zeydan Karalar ve Taş Medreseliler

Aziz Dağtekin Yazdı Peygamber efendimiz Hz. Muhammed, “Irkçılığa çağıran bizden değildir. Irkçılık için savaşan bizden …

Bir yanıt yazın