Koray Aydın’ın gafına MHP’den ilk açıklama!

İYİ Partili Koray Aydın’ın ‘Liderimiz Devlet Bahçeli’ gafına ilk yorum MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan geldi. Yalçın, “Yuhalayanlar Koray Aydın’ı mı yoksa liderimizi mi yuhaladı? İçeride kumpas mı kuruldu? Bunu açıklasınlar” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in evindeki görüşmenin ardından basının karşısına geçerek açıklamalarda bulunan ve “Pazartesi günü saat 15’te sayın liderimiz Devlet Bahçeli…” diyerek gaf yapan Koray Aydın’ın bu sözlerine ilk yorum MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’dan geldi.

‘KUMPAS MI KURULDU?’

Yalçın yapılan gafla ilgili, “Soru şudur: Oradaki kitle kimi yuhaladı? MHP Lideri Bahçeli’yi mi yoksa Koray Aydın’ın gafını mı? Bu soruların cevabı verilmelidir. İçerdeki görüşmeden üç kişi dışarı çıkıyor. Sonra Koray Aydın, ‘Devlet Bahçeli’ gafını yapıyor. Ardından gülüşmeler başlıyor ve 50-60 kişilik bir grup yuh çekiyor. Bu gaf karşısında iştahla gülen isimlerin konuya açıklık getirmesi gerekmektedir. İçerde böyle bir kumpas kurulmuş olabilir mi? Bunu da sorularımıza ekliyoruz” açıklamasını yaptı

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP İl Başkanı Kanlı: Karalar, CHP’li kardeşlerimizin de kardeşi olamaz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Zeydan Karalar’ın toplumda …

Bir yanıt yazın