Alman Gazeteci “Erdoğan düşmanlığı dünyaya hükmeden kartellerin oyunu”

Alman gazeteci, Erdoğan’ı anlattı. Alman gazeteci Christoph Hörstel, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yürüdüğü yolu yürümemiz  gerekir” dedi.
Ünlü Alman gazeteci Christoph Hörstel,  ” Erdoğan Düşmanlığı Dünya’ya Hükmeden Kartellerin Oyunu olduğu öne sürerek yaptığı açıklamasında “Ben yüzde 100 eminim ki; bu iddia konusunda başımı ortaya koyarım Erdoğan’ın infazı konusun da CIA’nın planlarına biz “Alman İstihbaratı” sahibiz. Garanti ve kesin. Dikkat bu üle bir NATO ortağı. Ve bu tür hadiseler o kadar vahim ki, geri çekilip bakmak lazım. Erdoğan ne yapmaya çalışıyor?
Cevap: Erdoğan Washinton’dan bağımsız olmayı deniyor.Ve iki tarafla iyi pazarlık yapmayı deniyor., Rusya, İran ve Çin ile görüşüyor. Genele bakınca barışı destekleyen bu çizgisinde bizden (Almanya) nerede herhangi bir destek görüyor Erdoğan?
Aslında Erdoğan’ın yaptığı şey en temel Avrupa ve Almanya çıkarıdır. Eğer biz Rusya, Çin ve küresel kutuplaşanların karşısındaki güçlerle konuşmayı öğrenmezsek.. Esnek bir biçimde.. Burada mesele anti Amerikancılık değil.. Bu aptalca ve yanlış zaten. Ayrıca buna da karşıyım. Mesele en son kalan süper gücün deli-dana gibi hareket etmesini önlemek” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP Hatay’da sliniyor mu? Optimar’a göre Lütfü Savaş 10 puan fark yedi

Tüm tepkilere rağmen CHP’nin Hatay’da yeniden aday gösterdiği Lütfü Savaş, son ankette AK Parti adayının …

Bir yanıt yazın