FETÖ’cu dolar toroller yakalanıp yargılansın

Sosyal medya üzerinden Türk Devletine ve Lirasına saldıran, piyasaları manüple eden yerli işbirlikçi ekonomik tetikçilerin yakalanıp gerekli cezaya çarptırılması isteniyor.

Sosyal medyadaki bütün manipülasyonları, Provokasyonları yapan, sabahtan akşama kadar dolar üzerinden ABD’nin tetikçiliğini yapan, halka korku pompalayan, Atatürkçü maskesi takmış, @SunaVarol_ isimli Kripto FETÖ’cü ülkenin dibini oyacak paylaşımlar yapılması vatandaşı çileden çıkarıyor.

Sosyal Medya üzerinden manipülasyonları, provokasyon yapan hainleri çekinmeden MASAK’a ihbar eden Eski Türk Ocakları Adana İl Başkanı İdris Şahin, ”Tarih FETÖ’cüler kadar aşağılık, vatan haini, kanı bozuk, emperyalistlerin uşağı insanlar görmemiştir. FETÖ’cü kahpenin yazdıklarına bakın. Acı olanı, bu vatan haini @SunaVarol_ takma isimli hainin yaptığı paylaşımları bütün Kemalistler o haini Atatürkçü düşünceye sahip olduğunu zannedip takip ediyor. Bu haini MASAK bulup cezalandırılmalıdır. ”dedi.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Şimşek: Mali kaynaklar daha verimli alanlara yönlendirilecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları kapsamında düzenlenen etkinlikte Türkiye’de yerel …

Bir yanıt yazın