CHP’de kafalar çok karışık! İnce yönetime meydan okudu

24 Haziran seçimlerinin ardından kurultay çağrısı yapan aralarında Samsun CHP eski il başkanı ve kurultay delegesi olan Avukat Tufan Akcagöz ve 6 il yöneticisi, kesin ihraç istemiyle bugün öğlen saatlerinde disipline verilmişlerdi. CHP’li Muharrem İnce, CHP genel merkezini akşam saatlerinde sosyal medya hesabından sert bir dille eleştirdi.
24 Haziran seçimlerinin ardından; 4 Temmuz günü CHP il binasında basın açıklaması yaparak, parti içinde değişim şart olduğunu belirten ve kurultay çağrısı yapan Samsun CHP eski il başkanı ve kurultay delegesi olan Avukat Tufan Akcagöz, kesin ihraç istemiyle bugün öğlen saatlerinde diğer 6 il yöneticileriyle birlikte CHP Genel Merkezi tarafından disipline verilmişti.

CHP’li Muharrem İnce yaşanan bu gelişmeyle ilgili akşam saatlerinde sosyal medya hesabından CHP yönetimine sert eleştirilerde bulundu.
“Olağanüstü Kurultay için imza verenleri disipline vererek yüzsüzlük yapmayın. TBMM’yi olağanüstü toplantıya çağıracağınıza Olağanüstü Kurultayı toplayın. Arkadaşlarımı disipline kuruluna göndereceğinize yüreğiniz varsa beni gönderin.”
“Cumhurbaşkanı Adayı yaptığınız kişiye hakaret edenleri ödüllendirip olağanüstü Kurultay talep edenleri disipline sevk ederek parti içi demokrasiden söz edemezsiniz.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP İl Başkanı Kanlı: Karalar, CHP’li kardeşlerimizin de kardeşi olamaz

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Zeydan Karalar’ın toplumda …

Bir yanıt yazın