Muhtar Çelik: Bölünmeye imzalarımızla geçit vermeyeceğiz

Adana’nın Pınar Mahallesinin başarılı kadın muhtarı Saniye Çelik’in mahallesini bölenlere karşı verdiği mücadele hız kesmeden sürüyor.

Sessiz sedasız bir şekilde Seyhan Belediyesi tarafından bölünen Pınar mahallesinin bölünmesine karşı hukuk savaşını imza kampanyası ile başlatan başarılı olduğu kadar çalışkan da olan Muhtar Saniye Çelik’e mahalleliden de verilen imzalarla destek çığ gibi büyüyor.

Seyhan Belediyesinin sessiz ve sedasız bir şekilde mahalle muhtarı ile mahalle sakinlerinin haberi olmadan yapmış olduğu  bölünmeye mahalle halkını da yanına alarak başlatmış olduğu imza kampanyası ile bölünmeye karşı amansız mücadelesini sürdüren başarılı Muhtar Saniye Çelik, “Pınar Mahallesi bir bütündür bölünemez. Bölünmeye  geçit yok. Başlatmış olduğumuz pankartlı  imza kampanyamız çığ gibi büyüyor. Toprağımız kutsal halkımız kıymetli. Hukuka da  gücün yetiyorsa  gel de böl. Biz hem hukukun üstünlüğüne hem de  en büyük güç olan Allah ve mahalle sakinlerimize güveniyoruz. Bu durum karşısında yapmış olduğunuz hukuksuz bölünmeye hukuk dur diyecektir. Hakkı, hukuku ve halkı yok saymaya gücünüz yetmeyecektir.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın