Sırbistan: Türkiye’ye karşı çalışacak bir koalisyonun içinde yer almayız

Bakan Çavuşoğlu ile görüşen Sırbistan Dışişleri Bakanı Ivica Dacic, “Sırbistan hiçbir zaman Türkiye’ye karşı çalışacak bir koalisyonun içinde yer almayacaktır” dedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’da Sırp mevkidaşı Ivica Dacic’le ortak basın toplantısı düzenledi.

ABD ile yaşanan gerginlik hakkında konuşan Çavuşoğlu, “F-35 anlaşması tek taraflı iptal edilemez. Tehdit diliyle bir yere varılamaz. Benim de izlenimim ABD bu sorunları çözmek istemiyor, seçimlerde bunu malzeme yapmak istiyor” dedi.

Sırbistan Dışişleri Bakanı Ivica Dacic de “Sırbistan hiçbir zaman Türkiye’ye karşı çalışacak bir koalisyonun içinde yer almayacaktır” ifadesini kullandı.

Sırbistan’ın Antalya Fahri Konsolosluğu açıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Sırbistan Dışişleri Bakanı Ivica Dacic, Sırbistan’ın Antalya Fahri Konsolosluğunun açılışını yaptı.

Resmi açılışa Türkiye’nin Belgrad Büyükelçisi Tanju Bilgiç, Sırbistan’ın Ankara Büyükelçisi Zoran Markovic ve Dışişleri Bakanlığı Antalya Temsilcisi Büyükelçi Hüseyin Avni Aksoy, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya’da yaşayan Sırp vatandaşlar katıldı.

Sırbistan’ın Antalya Fahri Konsolosu Belek Turizm Yatırımcıları Ortak Girişim AŞ (BETUYAB) Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk oldu.

Çavuşoğlu, Öztürk’e Konsolosluğun buyrultu belgesinin yanı sıra anı tabağı ve gümüş kaftan hediye etti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi fahiş fiyatları boykota!

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın