Şanlıurfa’da arazi anlaşmazlığı ölümle sonuçlandı

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle akrabalar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine ilk belirlemelere göre 2’si kadın 4 kişi hayatını kaybetti.
Olay, Bozova ilçesine bağlı Kızlar kırsal mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden arazi anlaşmazlığı bulunan Ramazan Şahin ile amcaları Şeyh Müslüm ve Şeyho Şahin arasında tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi üzerine Ramazan Şahin, silahla amcaları Şeyh Müslüm ve Şeyho Şahin ile halası Narin ve yengesi Emine Şahin’e ateş etti. Şeyh Müslüm ve Şeyho Şahin ile halası Narin ve yengesi Emine Şahin, olay yerinde hayatını kaybetti.
Durumun bildirilmesi olay yerine gelen jandarma ekipleri, bölgede güvenlik önlemi aldı. Hayatını kaybeden Şeyh Müslüm, Şeyho, Narin ve Emine Şahin’in cenazeleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Bozova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Gaziantep’te yaşadığı öğrenilen ve olaydan sonra kaçan Ramazan Şahin’in yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma başlatıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aynı kadından çocukları var iddiası!

Metin Akpınar’ın yıllar sonra ortaya çıkan kızının ortaya attığı, ‘Ablamın babası da ünlü bir gazeteci’ …

Bir yanıt yazın