Yerelde seçim yarışı kızıştı! Şevki Kaya, Ak Partiyle yarışıyor!

Mahalli seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte aday adayları arasında da yarış kızışıyor. Ak Parti’nin Yüreğir Belediye başkanlığı adayı için yerel olarak yapmış olduğu ankette ezelden MHP’li olan Şevki Kaya 2. Çıktı.

Genel seçimlerde barajı aşamayacağı için Cumhur İttifakına girdiği öne sürülen MHP’nin barajı aşmasıyla birlikte ülke meselesine el koyan ve ülke çıkarını parti meselesinin üstünde gören MHP’ye yerel de de ilgi büyük.

Ak Partinin “Seçimanketi TV’nin “ internet üzerinden başlatmış olduğu 2019 Belediye Başkanlığı Seçim Anketi sonuçlarına göre MHP’li Şevki Kaya Ak Parti ile yarışıyor. Ak Parti’de 17 adayın yarıştığı ankette Mehmet Fer birinci sırada yer alırken, MHP’de de 4 aday yarıştı. Cumhur ittifakı ile mecliste temsil yetkisi alan MHP’nin yerelde de bir çok il  ve ilçede etkili olabileceği öne sürülüyor.

Anket ve aday adaylığı konusunda sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan ezelden MHP’li olan işadamı Şevki Kaya, “Sevgili dostlarım. Sosyal medyada yayınlanmış olan şahsımla ilgili MHP’den aday adaylığım ile ilgili haber bilgim dahilinde olup, sayın genel başkanımız Devlet Bahceli beyi ziyaretimden sonra izin ve emirleri doğrultusunda il ve ilce başkanlarımın bilgisi dahilinde kamuoyuna açıklamalarımı yapacağım. Rabbim vermiş olduğum bu kararımda yar ve yardımcımız olsun.”dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Başkan Erdoğan-Reşid görüşmesinde Gazze ve terörle mücadele ele alındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak’a 12 yıl sonra resmi ziyaret gerçekleştiriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaretinin ilk …

Bir Cevap Yazın