Apple 2019 model iPhone 11basına sızdı!

Apple’ın ABD Patent ve Ticari Marka Bürosu‘na yaptığı patent başvurusu bu yıl tanıtılacak iPhone 11’in sır gibi saklanan özelliklerini gözler önüne serdi.

İşte iPhone modeli iPhone 11’in sır gibi saklanan özelliği. Söz konusu başvuruda önemli bir detaylı keşfeden AppleInsider, iPhone 11 ile birlikte kullanıcılara sunulacak olan önemli bir kamera özelliğini gün yüzüne çıkarttı.
AppleInsider’da yer alan habere göre, yeni iPhone modellerinde Apple oldukça ilginç bir kamera özelliğine yer verecek. Söz konusu kamera özelliği sayesinde, cihaz kullanıcıların fotoğraf çekeceğini önceden tespit edilebilecek.
iPhone 11’de yer alacak jiroskop sensörleri sayesinde kullanıcı fotoğraf çekmek için hamle yaptığında telefonun kamerası otomatik olarak açılacak..

3 ARKA KAMERA İLE GELECEK
9to5Mac’te yer alan haberde telefona ait görsele yer verildi. Söz konusu cihazın 3 arka kamera ile geleceği bilgisine yer verildi.
APPLE’DAN ‘SÜPER HIZLI Wİ-Fİ’ SÜRPRİZİ
Apple’a yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre, şirketin 2019’da tanıtacağı modeller daha hızlı internete ev sahipliği yapacak bir özellik ile gelecek…


ABD basınında yer alan iddiaya göre, Apple, bu yıl piyasaya süreceği yeni iPhone modellerinde, eski modellere göre yüzde 30 daha hızlı veri transferi sağlayacak süper hızlı Wi-Fi teknolojisi kullanılacak…
Henüz resmi açıklama bulunmasa da şirketin bu yıl aralarında ‘ucuz iPhone’ olarak da anılan iPhone SE 2’nin de bulunduğu 4 iPhone modelini tanıtacağı düşünülüyor…

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile çifte atış

Bayraktar AKINCI TİHA, Türkiye’nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi olan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile bir …

Bir yanıt yazın