Sosyal medya devleri çöktü mü?

Yaklaşık bir saati aşkın süredir İnstagram ve Facebook’a erişim problemi yaşanıyor. Yaşanan bu gelişmenin ardından Türkiye’de bu platformları kullanan milyonlarca kullanıcı araştırmalara başladılar. Erişim problemi yaşayan bireyler Instagram çöktü mü? Facebook çöktü mü? Facebook ve İnstagram’a neden giriş yapılamıyor? İşte konuyla ilgili gelişmeler…
İNSTAGRAM VE FACEBOOK ÇÖKTÜ MÜ? FACEBOOK VE İNSTAGRAM’A NEDEN GİRİŞ YAPILAMIYOR?
Bazı kullanıcılar Instagram ve Facebook’ta erişim sorunları yaşamaya başladı. Şimdi birçok kişi Facebook ve Instagram’da, mesaj göndermek, anasayfa akışını yenilemek, fotoğraf yüklemek gibi işlemleri yapamıyor. Instagram ve Facebook’tan konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.
INSTAGRAM NEDİR?
Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010’da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram’ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkanı tanımıştır.
FACEBOOK NEDİR?
Facebook, insanların başka insanlarla iletişim kurmasını ve bilgi alışverişi yapmasını amaçlayan bir sosyal ağ. 4 Şubat 2004 tarihinde Harvard Üniversitesi 2006 devresi öğrencisi Mark Zuckerberg tarafından kurulan Facebook, öncelikle Harvard öğrencileri için kurulmuştu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fransa’nın beslediği kargalar, şimdi gözlerini oyuyor

Terör örgütü PKK destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri, …

Bir yanıt yazın