Sevgilisi yüzünü parçaladı

19 yaşındaki Kayla Hayes, kendisinin sahibi gibi davranan sevgilisinden ayrılınca büyük saldırıya uğradı.
Güney Kaliforniya’da yaşayan 19 yaşındaki Kayla Hayes, 1 yıl boyunca Seth Aaron Fleury ile arkadaşlık etti. Ardından kendisine kötü davrandığı için ayrıldı.
Aradan geçen zamanda Fleury, Hayes’ı hiç aklından çıkarmadı ve takıntı haline getirdi. Sevgilisi ile yanlışlarını düzeltebilsin diye bir araya gelen genç kız hayatının dehşetini yaşadı.
Hayes’tan kendisine dönmesini isteyen Fleury, olumsuz cevap alınca genç kızı öpmek istedi. Genç kız kendisini geri çekmeye çalışırken dudaklarını o kadar ısırdı ki, alt dudağı neredeyse koptu.
Şu anda 19 yaşında olan genç kız olanları anlatırken gözyaşlarını tutamadı:Konuşmak için bir araya geldik. Ona geri dönmek istemediğimi söyledim. Üzerime bir şeyler atmaya başladı. Arabaya döndüğümde korkudan bacaklarım titriyordu. Arabayı kenara çekip nefes almak istedim.O sırada beni öpmeye çalıştı, geri çekildim. Alt dudağımı yakalamıştı, şoka girmiştim, acı dahi hissetmiyordum. Çılgına dönmüştü, çığlık atmaya başladım. Daha sonra saçlarımdan tutup kapıya başımı vurdu.
Yaşanan bu olayın ardından Hayes’ın yüzüne 300’den fazla dikiş atıldı. Fleury ise 12 yıl hapse mahkum edildi. Hayes, üst üste estetik operasyonlar geçirdi ancak yüzünde yine de kalıcı izler oluştu.”Saldırıdan sonra bir parçam öldü” diyen Hayes, cerrahının çabaları sonucu olabilecek en iyi hale geldiğini söylüyor. Güçlü bir kadın olduğunu vurgulayan Hayes, “Kendimi yara izlerine karşı güvensiz buluyorum, genç bir kadın için çok zor ancak üstesinden geldim” diye ekliyor.
BİR SONRAKİ ERKEK ARKADAŞIM İÇİN İZİNİ BIRAKMAK İSTEDİ
Saldırgan sevgilisi Fleury’nin ayrılığı kabullenmek istemediği için kendisine saldırmasının travmasını hala atlatamayan Hayes, “Bana bir sonraki erkek arkadaşım için izini bırakmak istediğini söyledi. Benim sahibim gibi davranıyordu. Yaşadıklarım katlanılabilecek gibi değildi” dedi.
Yaşadığı trajedinin ardından okul hayatı da sekteye uğrayan genç kadın, bursunu kaybetti ve tıbbi giderler için büyük bir borcun altına girdi. Şimdi ise hayatını devam ettirebilmek için yardım topluyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Emeklilere özel indirimler ve kampanyalar geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, “PTT AVM’de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde, Türk Hava Yolları’nda, …

Bir yanıt yazın