Afrikalı FETÖ’culardan İmamoğlu’na “mazbata” şarkısı ile destek!

FETÖ okullarının müzik korosu üyelerine “mazbata” şarkısı söyletip yaydılar. AK Parti’nin YSK’ya yaptığı itirazlar sonuçlanmadan oldu bittiye getirilerek mazbatası verilen Ekrem İmamoğlu’na, FETÖ’cülerin açık desteği devam ediyor. Seçim süresi boyunca FETÖ’cüler tarafından aleni şekilde desteklenen İmamoğlu’na verilen bu destek seçimlerin ardından da artarak devam ediyor.
.
Türkiye tarihinin en şaibeli seçimlerinden birinin ardından mazbatayı adeta gasp ederek alan Ekrem İmamoğlu’nu iyice parlatmak isteyen FETÖ, örgütün Afrika yapılanmasının çektiği videolarla bu amaç doğrultusunda çalışmaya başladı.
Şaibe ve usulsüzlüklerle başa geçen CHP, İP ve HDP’nin oluşturduğu Zillet İttifakı’nın adayı İmamoğlu’nu seçim süreci boyunca yaptıkları algı oyunu haberlerle parlatan FETÖ, seçim sonrası da desteğini esirgemedi. Seçimlerdeki usulsüzlük ve şaibelerin ayyuka çıkmasına rağmen YSK’ya yapılan baskı ile oldu bittiye getirilerek mazbata verilen İmamoğlu’na sözde Afrika ülkelerinden verilen desteğin arkasından FETÖ’nün o ülkelerdeki yapılanması çıktı.
FETÖ’CÜ HESAPLAR YAYDI
Sosyal medyada FETÖ üyesi kişilerce yönetildiği bilinen @kacsaatolduson isimli hesaptan servis edilen video, terör örgütü FETÖ’nün kapatılan kanalı Samanyolu tarafından haberleştirilerek okuyuculara aktarıldı.
FETÖ OKULLARININ MÜZİK KOROSU ÇIKTI
Paylaşılan videoda “İmamoğlu’na mazbatayı ver” şarkısını söyleyen topluluktaki kişilerin, örgütün Afrika okullarında bulunan müzik korosu üyesi oldukları ortaya çıktı. 15 Temmuz’dan sonra dünyadaki birçok ülkede okullarının kapatılmasına rağmen Afrika’da hala aktif bir şekilde faaliyetlerine devam eden FETÖ, bu ülkeler üzerinden yürüttüğü çalışmalarda algı operasyonlarına devam ediyor.
İBB’NİN GİZLİ BİLGİLERİ FETÖ’YE Mİ GİDECEK?
İmamoğlu’nun başkanlık koltuğuna oturur oturmaz, İBB’nin tüm belgelerinin “kopyalanmasına ilişkin” imzaladığı karar tartışma yarattı. İBB çalışanı olmayan ve kimlik bilgileri verilmeyen 3 kişinin de yetkilendirildiği kopyalanma işlemine ilişkin karar sonrası akıllara 2009 yılında yaşanan kozmik oda skandalı geldi. FETÖ tarafından açıkça desteklenen İmamoğlu’nun imzaladığı bu karar sonrası, akıllarda İBB’nin gizli belgelerinin ve devlet bilgilerinin kopyalanarak kimler tarafından ve nerelerde kullanılacağına ilişkin soru işaretleri oluştu. HDP’nin seçim süresi boyunca verdiği desteğin diyetini açıkça istemesi sonrası, akıllara “FETÖ’nün desteği karşılığı belgeler mi verilecek?” sorusu geldi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın