Atalay Şahinoğlu’nun cenaze namazında birlikte saf tuttular

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İTO eski başkanlarından Atalay Şahinoğlu’nun cenaze namazına katıldı. Şahinoğlu’nun yakınlarına başsağlığı dileyen Erdoğan, cami çıkışında, göreve başlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu ile de bir süre sohbet etti.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) eski başkanlarından Atalay Şahinoğlu’nun cenaze namazına katıldı.
Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nde cuma namazını kılan Erdoğan, ardından Şahinoğlu’nun cenaze namazına katıldı.
Erdoğan’ın yanı sıra TBMM Başkanvekili Celal Adan, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz de cenaze namazını kıldı.
Şahinoğlu’nun yakınlarına başsağlığı dileyen Erdoğan, cami çıkışında, önceki gün mazbatasını alarak göreve başlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir süre sohbet etti.
Atalay Şahinoğlu’nun cenazesi, Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın