Muzaffer Büyükşen, canlı yayında korkunç cinayetin faillerini açıkladı

Müge Anlı canlı yayınında gergin anlar yaşandı. Konya’da işlenilen cinayetin katilleri kim? Tüm Türkiye’nin merak ettiği cinayetle ilgili 25 Nisan Müge Anlı canlı yayınında şok gelişmeler yaşandı! Canlı yayına katılan Muzaffer Büyükşen, Uğur Büyükşen hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu! Muzaffer Büyükşen, canlı yayında Necla ve Metin Büyükşen’in katillerini açıkladı.

Müge Anlı canlı yayınında, Konya’daki cinayetle ilgili şok eden bir gelişme yaşandı. Canlı yayına katılan Muzaffer Büyükşen, herkesin hedef gösterdiği Uğur Büyükşen’in, cinayetten 3 gün önce fişek aradığını öne sürdü. Büyükşen, bu olayı 3 farklı kişiden duyduğunu belirtti. Muzaffer Bey’in söylediği isimlere canlı yayında tek tek soruldu. Olayda bahsi geçen kişiler bu konunun bir dedikodu olduğu, mahallede konuşulduğunu ifade etti.
Metin Büyükşen’in kardeşi Muzaffer Büyükşen’in sözleri, canlı yayında Uğur Büyükşen ile aralarında gerginlik yaşanmasına neden oldu.
CANLI YAYINDA KATİLLERİ İTİRAF ETTİ!
Tartışma sırasında Muzaffer Büyükşen, “Katil sen değilsin. Kayının Yılmaz ile Mehmet Ali! Neden onları koruyorsun burada!”dedi. Müge Anlı’nın Konya’daki cinayetle ilgili ulaştığı swap raporu sonucunda ortaya çıkan gerçekler ise iyice kafaları karıştırdı.
MÜGE ANLI’DAKİ KONYA CİNAYETİYLE İLGİLİ SWAP RAPORU!
Müge Anlı canlı yayınında Metin Büyükşen Necla Büyükşen çiftinin cinayeti konusunda swap raporu alındı ve sonuçları açıklandı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gerçekler ortaya çıktı. Şüphelilerin el, saç ve giysilerinden alınan raporlar şöyle;
Betül Büyükşen’in sağ el ve yüzünde, Uğur Büyükşen’in tüm vücudunda, Ertuğrul Ekmekçi’nin ise sağ elinde atış artıkları bulundu.
Metin ve Necla Büyüşen’in cinayet gecesi evden sağ kurtulan kızları Büşra Büyükşen’in ise kıyafetlerinde atış artıklarına rastlandı.
Müge Anlı canlı yayınında bulunan Uğur Büyükşen, “Barut izinin bende nasıl çıktığını bilmiyorum” dedi.
SWAP NEDİR?
Swap silahla atış yapanları tespit etmek için atış artıklarının araştırılması tekniğidir. Atış artıkları, silah ateşlendikten sonra silahın atım yatağının etrafında bulunan mekanizmaya ait boşluklardan ve silah namlusundan çıkan gazlarla birlikte atış yapan kişinin eline saçına ve giysisine bulaşır. Şüpheliden swap alma yöntemi ile atış artığı raporu alınarak ateş edip etmediği belirlenir.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz: Sonumuz Saadet’e dönecek

AK Parti’yi ve Murat Kurum’u destekleyici ifadelerinin ardından disiplin kuruluna gönderilen Yeniden Refah Partisi Merkez …

Bir yanıt yazın