Tepe yönetimi Akşener’i suçluyor! İyi Parti karıştı!

CHP ile yerel seçimlerde de ittifak kuran İyi Parti’nin tepe yönetimi birbirini suçluyor. Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın ve Musavat Dervişoğlu, Meral Akşener’i CHP’ye fazla taviz vermekle suçlarken, Akşener cephesi ise bir grubun ekipçilik yaptığını belirtiyor.
31 Mart seçimlerinde CHP ile Millet İttifakı’nda yer alana ancak 81 ilden, hiçbir büyükşehir ve ili kazanamayan İyi Parti karıştı.
AKŞENER SUÇLANIYOR
Partinin Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın ve Musavat Dervişoğlu, Genel Meral Akşener’e CHP’ye çok fazla taviz vermek, İstanbul ve Ankara’nın CHP tarafından kazanılmasına rağmen hiçbir büyükşehir ve ilde belediye başkanlığı kazanılmamasından dolayı tepki gösteriyor.
ADAMCILIK TEPKİSİ
Akşener cephesi ise bu iki ismin aday belirleme sürecinde kendine yakın isimleri aday gösterme çabasında olduklarını, 24 Haziran sürecinde de parti içinde bir grubun ekipçilik yaptığını ve Meral Akşener’e karşı operasyon yapıldığını belirtiyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz: Sonumuz Saadet’e dönecek

AK Parti’yi ve Murat Kurum’u destekleyici ifadelerinin ardından disiplin kuruluna gönderilen Yeniden Refah Partisi Merkez …

Bir yanıt yazın