“Beni bir Türk defnetsin”

Tarihi bir çok kahramanlıklarla dolu olan Türk Milletinin kahraman Ordusunun bütün mazlumların ümit ve sığınak kapısı olduğu tarih boyunca hep anlatılmıştır. Prof. Dr. Tufan Gündüz katıldığı TV programında anlattığı bir hatırasıyla hem sunucu Pelin Çift’i hem de izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Bosna’da yaşayan bir Türk gencinin Tufan Gündüz’e anlattığı yaşlı bir Boşnak’ın vasiyeti stüdyoda duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

İşte bu kahramanlıkları anlatan bu videoda kahramanlarımızla ne kadar övünsek o kadar azdır.  Bu videoyu izlerken veya izleyip de ağlamayan kalbini kontrol etsin. Belki kalbi atmayı durdurmuştur. Videoda iki ana konu var. Biri bir yaşlı ninenin “Siz Türk müsünüz? Geleceğinizi biliyordum” diğeri ise “Beni bir Türk defnetsin”sözleriyle göz yaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Tüyleri diken diken eden anlar bu video detayında iyi seyirler.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir Cevap Yazın