Emekliye 3 maaş avans ve 10 maaş kredi yolda

Emekliler için iyi haberler gelmeye devam ediyor. Milyonlarca emekli vatandaşımızın yüzü bu vesile ile gülüyor. SGK emekli vatandaşlarımıza net asgari ücretin 3 katına kadar ödeme yapabiliyor.

Emeklilik başvurusunu yapanlar maaşını beklerken 6 bin 62 liraya varan avans alabilirken, aylığına kavuştuktan sonra da pek çok imkandan yararlanabiliyor. SGK, bu talebe karşılık net asgari ücretin 3 katına kadar ödeme yapıyor. Peki SGK SSK ve Bağkur’luya 3 maaş avans 10 maaş kredi alma başvuru şartları nedir? 3 maaş avans 10 maaş kredi ödemesi kaç para olacağı ile ilgili falaş gelişmeler yüz güldürüyor.

SGK SSK ve Bağkur’luya 3 maaş avans 10 maaş kredi alma başvuru şartları belli oldu.  3 maaş avans 10 maaş kredi ödemesi kaç para? SGK’dan emekliye avans müjdesi! Emeklilik başvurusunu yapan ve aylığı 90 gün içinde bağlanamayanlar, SGK’dan yazılı olarak avans talep edebiliyor. Emekli maaşlarıyla ilgili son dakika haber ve gelişmeler bir bir gelmeye başlıyor.

Emekliler, bu imkanı dört gözle bekliyor. Sistem hayata geçerse; emekliler nakit sıkıntısı yaşadıklarında SGK’ya başvuru yaparak maaşının 3 katına kadar avans isteyebilecek. Emekliler, bu imkanı dört gözle bekliyor. Sistem hayata geçerse; emekliler nakit sıkıntısı yaşadıklarında SGK’ya başvuru yaparak maaşının 3 katına kadar avans isteyebilecek.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın