İstanbul’da gergin 1 Mayıs etkinliği!

İstanbul’da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlanıyor… Beşiktaş’ta slogan atarak Taksim Meydanı’na çıkmak isteyen gruptakiler, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlanıyor… İstanbul’da 1 Mayıs kutlamalarının adresi bu yıl Bakırköy Halk Pazarı Meydanı oldu. Taksim Meydanı’na çıkan yollar araç trafiğine kapatılırken, bölgede sıkı güvenlik önlemleri alındı.

İSTANBUL’DA İLK MÜDAHALE BEŞİKTAŞ’TA OLDU

Beşiktaş’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla slogan atarak Taksim Meydanı’na çıkmak isteyen gruptakilere müdahale edildi.

Barbaros Bulvarı’ndan Beşiktaş Meydanı’na doğru slogan atarak ilerleyen bir grup, bölgede güvenlik önlemi alan çevik kuvvet ekipleri tarafından durduruldu.

Grubun ilerlemesine izin vermeyen ekipler, slogan atarak yürümeye devam etmek isteyenlere müdahale etti. Polis ekipleri, gruptaki 7 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler emniyete götürüldü.

MECİDİYEKÖY’DE MÜDAHALE

Mecidiyeköy’de de toplanan İnşaat İşçileri Sendikası üyesi bir grup da Taksim’e çıkmak istedi. Polisin uyarısına rağmen yürümek isteyen 1’i kadın 7 kişi gözaltına alındı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fransa’nın beslediği kargalar, şimdi gözlerini oyuyor

Terör örgütü PKK destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri, …

Bir yanıt yazın