Çocuk istismarıyla ilgili skandal paylaşıma gözaltı

Sosyal medyada çocuk istismarıyla ilgili yaptığı skandal paylaşım nedeniyle büyük tepki çeken Mesude Işın Taner, gözaltına alınmasından sonra sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı
Küçükçekmece’deki çocuk istismarıyla ilgili , sosyal medyadakli “Çolpan Işın Taner” isimli hesabından, “Yılanın başı küçükken ezilmelidir. O çocuğun ailesi AK Parti’nin yemlediklerinden ise ve bir gün ortalıkta gezinip bilinçsizce AK Parti’yi destekleyenlerden biri olacaksa bugün bunu yaşamış olması daha iyidir.” diye yazan Mesude Işın Taner, İzmir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından gözaltına alındı.
MAHKEMEYE SEVK EDİLEN KADIN SERBEST BIRAKILDI
Küçükçekmece’deki çocuk istismarıyla ilgili skandal paylaşıma imza atan kadın, mahkemeye sevk edildi. “Çolpan Işın Taner” isimli hesabından “Yılanın başı küçükken ezilmelidir” diyen Mesude Işın Taner, sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.
Kadın ilk ifadesinde, yaşam koçluğu yapmadığını, pişman olduğunu ve paylaşımı sildiğini ifade etmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz: Sonumuz Saadet’e dönecek

AK Parti’yi ve Murat Kurum’u destekleyici ifadelerinin ardından disiplin kuruluna gönderilen Yeniden Refah Partisi Merkez …

Bir yanıt yazın