30 yıllık geleneksel iftar soframıza aileniz ile birlikte davetlisiniz

Adana Balkan Türkleri Derneği 10 Mayıs Cuma günü düzenlenecek olan “Geleneksel iftar Soframıza Aileniz ile birlikte Davetlisiniz” etkinliğine bütün Adanalıları davet etti.

 10 Mayıs’ta 30.’su düzenlenecek olan “Geleneksel iftar Yemeği” etkinliği ile ilgili bir açıklama yapan, genç dinamik ve sosyal bir kişiliğe sahip olan Adana Balkan Türkleri Derneği Başkanı Aziz Sağıroğlu, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimiz ile bütün hemşerilerimizle birlikte olmayı ve dayanışmayı sağlamayı hedefliyoruz. Bu etkinlikleri düzenlememizin asıl sebebi ise, başlangıcı rahmet, ortası mağfiret sonu da günahlardan kurtuluş olarak bilinen bütün ayların sultanı olan Ramazan Kur’an, oruç, sabır, yardımlaşma, dayanışma, rahmet, bereket, af ve mağfiret ayıda hayırlara ve hayırlı işlere kendimizi hazırlamaktır. Biz Müminler olarak bu ayda daha çok ibadet eder, tövbe ve istiğfar ile günahlardan arınmaya, hayır ve hasenat ile Allah’ın rızasını kazanmaya çalışırız. Bu mübarek ayda daha çok sevap kazanmak ve kardeşlik dayanışmasını sağlamak üzere düzenlediğimiz Geleneksel iftar soframıza bütün Adanalı hemşerilerimiz aileleriyle birlikte davetlidirler.” dedi.

Adana Balkan Türkleri Derneği Başkanı Aziz Sağıroğlu, 1989 yılından beri geleneksel olarak 2 bin 450 üyesi bulunan dernek üyelerine ve mahalle halkına iftar yemeği verdiklerini söyledi. Adana Balkan Türkleri Derneği Başkanı Aziz Sağıroğlu, 10 Mayıs Cuma günü Dernek Binasının bahçesinde verecekleri iftar yemeğine bütün Adanalıları ailesiyle birlikte davet ettiklerini belirtti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi fahiş fiyatları boykota!

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın