Saadet Partisi’nden mobbing iddiası

Saadet Partisi’nin İstanbul adayı Necdet Gökçınar’ın oğlunun Borsa İstanbul’daki işinden çıkarıldığı iddia edildi. SP’den yapılan açıklamada, Gökçınar’ın oğlunun 24 Nisan’da askerlik görevinden döndükten sonra işine son verildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca SP mensuplarına çeşitli kurumlarda mobbing uygulandığı öne sürüldü.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olan ve 103 bin oy alan Necdet Gökçınar’ın oğlunun işten çıkarıldığı iddia edildi.

Saadet Partisi’nden yapılan açıklamada, Gökçınar’ın oğlunun 24 Nisan’da askerlik görevinden döndükten sonra Borsa İstanbul’daki işine son verildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca “kararın siyasi olduğu aşikardır” iddiası vurgulandı.

SP’DEN MOBBİNG İDDİASI

Açıklamada, Saadet Partisi mensuplarına çeşitli kurumlarda uygulanan mobbing ve işten çıkartmaların aralıksız devam ettiği hatırlatılarak “Bu ve buna benzer kararların hiçbiri Saadet Partilileri inandıkları yoldan geri çeviremeyecektir” ifadeleri yer verildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz: Sonumuz Saadet’e dönecek

AK Parti’yi ve Murat Kurum’u destekleyici ifadelerinin ardından disiplin kuruluna gönderilen Yeniden Refah Partisi Merkez …

Bir yanıt yazın