İmamoğlu: Suyun da takipçisiyiz

İstanbul’da aylık akbil fiyatının 85 liradan 40 liraya düşürülmesi ve 19 Mayıs ile Ramazan Bayramı’nda toplu ulaşımın ücretsiz olmasının ardından, Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından ’18 günlük icratımızdır’ diye paylaşımda bulundu. ‘Hayırlı olsun’ diyen İmamoğlu, ‘Suyun da takipçisi olacağız’ mesajı verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, şehir genelindeki öğrencilerin toplu taşımada kullandıkları aylık akbil fiyatının 85 liradan 40 liraya düşürülmesi teklifini oy çokluğuyla kabul etti.
Ayrıca 19 Mayıs’ta ve Ramazan Bayramı’nda da toplu ulaşım ücretsiz olacak.
İMAMOĞLU’NDAN PAYLAŞIM
İstanbul’da aylık akbil fiyatının 85 liradan 40 liraya düşürülmesi ve 19 Mayıs ile Ramazan Bayramı’nda toplu ulaşımın ücretsiz olmasının ardından, Ekrem İmamoğlu Twitter hesabından ’18 günlük icratımızdır’ diye paylaşımda bulunarak ‘Hayırlı olsun’ dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın