Hamaney: ABD ve İsrail 25 yıl sonra yok olacak

İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, ABD ve İsrail’in önümüzdeki 25 yıl içerisinde yok olacağını söyledi.
Star gazetesinde yer alan habere göre; İran’ın Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail ve Amerikan medeniyetinin bir nesilden fazla sürmeyeceğini söyleyerek İranlı gençlere, iki ülkeyi parçalayacaklarının sözünü verdi. Hamaney gençlere, kendilerinin de bu sona şahitlik edeceği vaadinde bulundu.
AMERİKA VE İSRAİL’İN ÖLÜMÜNE ŞAHİT OLACAKSINIZ
Hamaney gençlere, ”Siz gençler yozlaşmış Amerikan medeniyeti ve İsrail’in ölümüne şahit olacağınıza emin olabilirsiniz” şeklinde seslendi.
Hamaney, daha önce de ABD ve İsrail ”kıyameti” ile ilgili çeşitli tezler savunan Hamaney, ”Önümüzdeki 25 yıl içinde siyonist rejim yıkılacak” demişti.
Öte yandan neredeyse kimse Washington ile Tahran arasında son günlerde tırmanan gerilim ile ilgili savaş öngörüsünde bulunmuyor. Ancak her iki ülkenin karşılıklı tehdit içeren adımları devam ediyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın