Başkan Erdoğan: İstanbul’daki seçim işini hırsızlara bırakmayacağız

23 Haziran İstanbul seçimi hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Gece gündüz çalışarak inşallah bu işin hakkını verelim diyorum ve ülkemizde demokrasi zaferiyle bu işi noktalayalım. Sandığın hakkını vereceğiz, inşallah hırsızlara bu işi bırakmayacağız” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un Alibeyköy ilçesindeki Hacı Osman Torun Camisi’nin açılışını yaptı.
23 Haziran’da yeniden sandık başına gidileceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sandığın hakkını vereceğiz, inşallah hırsızlara bu işi bırakmayacağız” diye konuştu. Erdoğan “Gece gündüz çalışarak inşallah bu işin hakkını verelim diyorum ve ülkemizde demokrasi zaferiyle bu işi noktalayalım” ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları kaydetti: “Bu mübarek cuma gününde açılışını yaptığımız cami Eyüpsultan ilçemize ve tüm Müslümanlara hayırlı olsun. Bu külliyeyi maksadına uygun olarak kullanmayı da rabbim bizlere nasip etsin. Değerleri kardeşlerim, gerçekten güzel bir eser Eyüpsultan’a kazandırılmış oldu. Burası yoğun bir şekilde gelişiyor ve gelişirken bizim Osmanlı’dan beri kültürümüz şudur; önce merkezde camilerimiz, mescitlerimiz yer alır. Ondan sonra binalar vs. onlarla genişler, gelişir. Burası da şu anda o minvalde diyemeyeceğim ama buraya önce binalar sonra Hacıosman Torun Camii yapılmış oldu. Fakat külliye gerek erkek, gerek bayan mescidiyle, gerek konferans salonuyla adeta bir külliye gibi burada faaliyette bulunacak” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Yeniden Refah’ta toplu istifa depremi sürüyor!

Seçime günler kala Yeniden Refah Partisi Ankara Teşkilatında önceki dönem İl Başkanı İsmail Baykal, yardımcısı …

Bir yanıt yazın