Silahlı saldırıya uğrayan Denizli: Tweet attın vuruldum

Adana’da gazeteci Hakan Denizli’nin kurşunlanması olayında olayı gerçekleştiren kişi polis tarafından aranırken Denizli ifadesinde önemli bilgiler verdi. Verdiği bilgiler, Adana gündemini sallayacak türden.
Adana’da otomobilin içinde uğradığı silahlı saldırı sonucu bacağından yaralanan yerel Egemen Gazetesi’nin kurucusu Sabah Güney Gazetesi ekinden manşetten verilen habere göre, Hakan Denizli’nin tedavisi hastanede sürdüğüne yer verildi. Ayrıca gazetenin haberinin devamında Denizli’nin polise verdiği ifadesinde, “Sosyal paylaşım sitesinde bir paylaşımımdan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç ve Seyhan İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Yamanyılmaz’ın saldırıyı yaptırdığını düşünüyorum” dediği öne sürüldü.
SOL BACAĞINDAN YARALANDI
Bilindiği gibi olay 24 Mayıs’ta Merkez Seyhan ilçesi Evren Sitelerinde sabah meydana gelmişti. İddiaya göre Hakan Denizli kızı Sıla ve torunu Ayaz ile birlikte 01 Y 8685 plakalı otomobiline bindiği sırada beyaz gömlekli ve şapkalı bir kişi harekete geçti. Saldırı yapılacağını anlayan Denizli, otomobilin camını kapatmak istediği sırada saldırgan bir eliyle camı tutarken diğer eliyle de tabancayla ateş etti. Denizli saldırı sırasında sol bacağından yaralanmış. Saldırı sonrasında  silahlı saldırgan kaçarken, Gazeteci Denizli de hastaneye kaldırılmıştı.
“TOPLANTIDAYIM YALANI”
Uzun yıllardır Adana’da yayınlanan Egemen Gazetesi’nin kurucusu olan Hakan Denizli’nin Seyhan Devlet Hastanesi’ndeki tedavisine devam ediliyor. Denizli saldırıdan 3 gün önce “Uzun gömlek, özel kaleminin evinde ziyafetteyken eşine, toplantıdaydım yalanı neden söyledi” tweet paylaşmıştı. Seyhan Belediyesi Özel Kalem Müdürü B.Y. Hakan Denizli hakkında savcılığa şikayette bulunmuştu.
HAKAN DENİZLİ İFADESİNDE “ŞİKAYETÇİYİM”DEDİ
Tansiyon rahatsızlığı nedeniyle sürekli gözetim altında tutulan Denizli’nin polise verdiği ifadesinde, “Sosyal medya hesabımdaki paylaşımımdan dolayı meydana gelen olayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç ve Seyhan İmar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Yamanyılmaz’ın yaptırmış olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca paylaşım nedeniyle benim hakkında şikayetçi olan Muhsin Yamanyılmaz’ın kızı ve aynı zamanda Seyhan Belediyesi Özel Kalem Müdürü B.Y.’nin de bu olayın içinde olacaklarından dolayı kendilerinden şikayetçiyim” dediği öğrenildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın