Perinçek: Cübbeli Ahmet Hoca gerçek vatansever

Komuoyunda Cübbeli Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün övgü dolu sözlerine Doğu Perinçek cevap verdi. Cübbeli ise sosyal medya hesabından ‘iltifat’ı paylaştı.
Cübbeli Ahmet Hoca’nın (Ahmet Mahmut Ünlü) Doğu Perinçek’e iltifatları karşılıksız kalmadı. ‘Tipimi beğenmez ama…’ diyerek Perinçek’i öven Cübbeli’ye iltifat dolu karşılık geldi.
Ahmet Mahmut Ünlü Habertürk TV’de programda şöyle Doğu Perinçek için “Ben ona teşekkür ediyorum, dua ediyorum. Ermeni meselesinde vatanımızı savundu. Memleketimize, milletimize bir fayda getirdiysen tamam. İtikatı şusu busu. Gerçi ‘Ben ateist değilim, Müslümanım’ dedi. Böyle bir beyanını da geçen de gördüm. Mühim değil. Velev ki vatanımıza milletimize sahip çıkan adam imansız olsun. O Allah’la arasındaki sorun. Ama biz aynı gemideyiz. Bu geminin deliklerini tamir edip su almaması için canımıza malımızla fedakarlık edeceğiz” dedi.
AYDINLIK HABER YAPTI
Ünlü’nün sözleri Aydınlık gazetesinde “Doğu Perinçek’e dua ediyorum” başlığıyla yayınlandı.
Doğu Perinçek de Ulusal Kanal’da katıldığı programda Ünlü’nün sözlerini değerlendirdi.
Perinçek, Ünlü’yü “vatansever” olarak tanımladı. Ünlü’nün sözlerini “olumlu” bulduğunu söyleyen Perinçek, “Bu bizim kendimize güvenimizi artırıyor” dedi.
Ünlü, Perinçek’in sözlerini hem sitesinde haber yaptı, hem de sosyal medya hesabından “Sayın Doğu Perincek’ten Vatanını Seven Cübbeli Ahmet Hoca Gibi Dindarlar Hakkında Vatan Bilincini Öne Çıkaran Önemli Bir Açıklama” notuyla paylaştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Valilik açıkladı: 75 kişi gözaltına alındı

Yenikapı’da DEM Parti mitinginde PKK/KCK silahlı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posterini açan ve yasa …

Bir yanıt yazın