İsmail Küçükkaya’dan zirve öncesi flaş açıklamalar!

Bu akşam saat 21.00’de Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu arasında yapılacak tartışma programını yönetecek olan İsmail Küçükkaya “Yaklaşık 18-20 soru hazırladım Konularımız bellidir, İstanbul ve seçim. Kimse merak etmesin, sorulması gereken soruları soracağım” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım arasında yapılacak olan tartışma programını yönetcek olan İsmail Küçükkaya, programa ilişkin açıklamalarda bulundu. Küçükkaya, “Soruları görmek isteyen oldu mu?” sorusuna ise “Hayır, bilakis Ekrem İ-mamoğlu da Binali Yıldırım da “Ne isterseniz sorabilirsiniz” cevabını verdi.
18-20 SORU HAZIRLADIM
Program için AK Parti ve CHP’nin de kendisine teklifte bulunduğunu söuyleyen Küçükkaya, “Yaklaşık 18-20 adet soru hazırladım. Bunlar her iki konuğuma soracağım sorular olacak. Ayrıca her ikisine de ayrı ayrı soracağım 3’er soru var. Konularımız bellidir, seçim ve İstanbul… Sadece benim değil halkın merak ettiği, cevap aradığı soruları hazırladım” ifadelerini kullandı.
SORULARI GÖRMEK İSTEYEN OLDU MU?
“Elimde kronometre olacak ve her soruya 3 dakikalık cevap hakkı tanıyacağım. Bir sorun beklemiyorum” diyen Küçükkaya, Sözcü muhabirinin kendisine sorduğu “Soruları görmek isteyen oldu mu?” sorusuna “Hayır, bilakis Ekrem İmamoğlu da Binali Yıldırım da ‘Ne isterseniz sorabilirsiniz’ dediler” şeklinde cevap verdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın