Türkmen Beyi MHP Lideri Bahçeli hastaneye kaldırıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldığı yönünde haberler camiayı hareketlendiridi. Parti  merkezinden Türkmen beyi MHP Lideri  Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Bilindiği gibi  MHP Lideri Devlet Bahçeli, 2004 yılında da Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesi’nde kalp ameliyatı olmuş, tıkalı 4 damarına müdahalede bulunulmuştu. Bahçeli 2016 yılında ise Kocaeli’de özel bir hastanede kalp ameliyatı olmuş, kalp kapakçığına müdahale edilmiş ve ameliyat son derece başarılı geçmişti. O günden bu yana gayet sağlık görülen MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Ak Parti’ye ülkenin bekası için geniş kapsamlı karşılıksız destek vermesi bazı çevreleri rahatzsız etmişti.

Bu  destekten rahatsızlık duyan şer odakların Merhum Alparslan Türkeş ve yine Merhum Turgut Özal gibi zehirlendirilmesinden endişe edilirken, Türkmen Beyi Bahçeli’nin  rutin kontroller nedeniyle hastaneye gittiği öne sürülüyor..

 

Ayrıntılar birazdan…

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

NF-5 savaş uçakları yerini Hürjet’e bırakıyor!

Türk Yıldızları’nın 4 adet NF-5 uçağının 60 yıldır kullanıldığını hatırlatan uzmanlar, ‘inşallah 2025’ten itibaren Türk …

Bir yanıt yazın