Akdeniz’de 6,4 km derinlikte 5 şiddetinde korkutan deprem!

Dalaman açıklarında saat 07.44’te 6,4 km derinlikte 5 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremin Ege bölgesinin tamımında hissedildiği bildirildi.
Akdeniz’de, Muğla’nın Dalaman, Ortaca ve Marmaris ilçeleri açıklarında, 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre deprem herhangi bir can ve mal kaybına uğramadı.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre bugün saat 07.44’te Akdeniz’de, Muğla’nın Dalaman ilçesine 43.55, Ortaca ilçesine 48.20, Marmaris ilçesine 49.66 kilometre uzaklıkta, Richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 18.74 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, Muğla’nın Ortaca, Dalaman, Marmaris ve Fethiye ilçeleri başta olmak üzere Antalya’nın ilçelerinde de hissedildi. Denizde meydana gelen depremin ilk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybına yol açmadığı öğrenildi.
“HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YOK”
Depremin hissedildiği ilçelerden Fethiye’nin Belediye Başkanı CHP’li Alim Karaca ilçede durumun sakin olduğunu belirtti. Karaca, “Herhangi bir olumsuzluk yok. Eğitimle ilgili de bir aksama yok. Aileler çocuklarını okullarına bırakıyorlar. Herhangi bir binada hasar da yok” dedi. Kendilerine ulaşan herhangi bir olumsuzluğun olmadığını dile getirdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın